Potpuna ludnica u Cvajti!

Dva gola u nadoknadi, tri VAR-a, 100 minuta fudbala i 7+! I pobeda Ercgebirge Auea nad Nirnbergom!

Fudbal 18.10.2019 | 21:28
Potpuna ludnica u Cvajti!
Teško da se može rečima opisati sve ono što se izdešavalo večeras u Aueu za 100 minuta fudbala.

Derbi desetog kola Cvajte pripao je domaćinu koji je slavio sa 4:3 posle lude nadoknade, a koliko je domaća publika imala prilike da uživa u utakmici svedoči i podatak da je svih sedam golova palo u drugih 45 minuta posle mršavih 0:0 na poluvremenu. Utakmica je dobila na agresivnosti tačno na isteku jednog časa igre kada je gostujući štoper Sorensen opravdano isključen kod vođstva svog tima od 1:0, a to je bio poziv Aueu da napadne i krene po pobedu.

Nazarov sa penala i Hohštajdt uspeli su da preokrenu rezultat u 75. minutu, da bi Johanes Gajs u 78. poravnao na 2:2. Izgledalo je da će Ercgebirge stići do pobede u 87. kada je Mihojević pogodio za 3:2, ali je onda krenulo pravo ludilo. Prvo penal za Nirnberg i pogodak kapitena Berensa za 3:3 u 92. minutu, zatim na drugoj strani pogodak glavom Krugera u 94. za 4:3 i vrhunac ludila, jedanaesterac za goste u 98. minutu posle prekršaja Kempea samo minut nakon što je ušao na teren da čuva rezultat. U sve tri situacije VAR je dao konačnu odluku.

Umesto kapitena Berensa, loptu je uzeo napadač gostiju Frej i naravno promašio, pa je Aue proslavio veliku pobedu posle koje se izjednačio na deobi trećeg mesta sa Arminijom iz Bilefelda sa po 18 bodova.

NEMAČKA 2 - 10. kolo

Petak

Grojter Firt - Dinamo Drezden 2:0 (2:0)

Aue - Nirnberg 4:3 (0:0)



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar