Ikardi i dalje nervira Interiste!

Bilo je vreme da odem u klub u kome mogu nešto da osvojim! Ne verujem da me je Mesi izbacio iz reprezentacije. . .  Istina, za šest punih sezona u dresu Nerazura nije osvojio ama baš ništa!

Fudbal 23.09.2019 | 17:11
Ikardi i dalje nervira Interiste!
Obožavali su ga, pa su ga mrzeli. I sam je kriv za to. Mauro Ikardi je možda i sam to shvatio, pa je u finišu prelaznog roka insistirao na ostanku u Interu. Ali kad je shvatio da mu tu nema mesta i kad se javio Pari Sen Žermen okrenuo je leđa i otišao. Niko u Milanu suzu nije pustio zbog dojučerašnje ikone. Možda baš to boli Maurita, koji i iz dalekog Pariza nervira Nerazure. A taman su pomislili da su ga se rešili onog trenutka kad su ga poslali u PSŽ na pozajmicu s pravom otkupa za 65.000.000 evra.

“Došao sam ovde da bih igrao. Ako dođeš na pozajmicu sa pravom otkupa znaš da moraš da uradiš sve da bi te klub i otkupio”, počinje Ikardi priču u intervjuu za francuski Kanal Plus pre no što po ko zna koji put šalje otrovnu strelicu ka klubu kome se kleo na vernost.

“Ušao sam u sedmu godinu u Interu. San mi je prvo da sa Interom igram u Ligi šampiona i to sam prošle sezone uradio. Ali nikad ništa nismo osvojili. Pomislio sam da je došlo vreme da dođem u pobednički klub, klub koji mogao da napadne i osvaja pehare. Činjenica je da je tim Pari Sen Žermena pun šampiona i to je ono što sam želeo”.

Ikardi to još nije. Lučano Spaleti i Antonio Konte su povremeno umeli i da se požale na njegovu timsku igru, odnosno njen nedostatak. Egzekutorske moći mu ipak niko ne spori.

“Ljudi kažu da sam  ubica u kaznenom prostoru. Uvek sam spreman da dam gol. Još otkako sam kao vrlo mlad debitovao za Rosario golovi su moja opsesija”.

Golovi i sada Vanda Nara. Supruga. Menadžer. I među navijačima Intera verovatno najomraženija ženska osoba. Ostatak planete zamrzeo ju je još otkako je prevarila Maksija Lopeza sa Ikardijem.

“Znam da je tabu tema to što je bila udata za mog bivšeg saigrača, ali jednostavno smo se zaljubili, a ne biraš u koga ćeš da se zaljubiš”, smiren je Ikardi.

Ne dotiče ga ni to što su Vandu mnogi dodatno prezreli kad je kao menadžerka počela da se upliće i u strogo fudbalske stvari.

“Izbor Vande za menadžera je bila najbolja odluka za porodicu i moju karijeru. Nisam se razmišljao uopšte. Meni su muškarci i žene jednaki. Imam tri sina i dve ćerke (troje su istina Maksijevi, dvoje Mauritovi, prim. aut.) i prema svima se isto ophodim”, neubedljivo odgovara Ikardi.

A šta kaže na priče koje godinama kruže, da ga u dresu reprezentacije Argentine dugo nije bilo po zapovesti Lionela Mesija, inače dobrog prijatelja Maksija Lopeza, zbog kojeg je as Barselone zamrzeo i Ikardija?

“Igrao sam s Mesijem, znam ga još iz Barselonine akademije pre mnogo godina. Znam ga i mislim da to nije tačno, ali ne mogu da sprečim ljude da to ponavljaju. Mesija mnogo cenim i ne verujem u te priče”, uveren je Ikardi.

Ostatak sveta baš i nije tako uveren. Jer neke stvari se jednostavno ne rade…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar