Икарди и даље нервира Интеристе!

Било је време да одем у клуб у коме могу нешто да освојим! Не верујем да ме је Меси избацио из репрезентације. . .  Истина, за шест пуних сезона у дресу Неразура није освојио ама баш ништа!

Фудбал 23.09.2019 | 17:11
Икарди и даље нервира Интеристе!
Обожавали су га, па су га мрзели. И сам је крив за то. Мауро Икарди је можда и сам то схватио, па је у финишу прелазног рока инсистирао на останку у Интеру. Али кад је схватио да му ту нема места и кад се јавио Пари Сен Жермен окренуо је леђа и отишао. Нико у Милану сузу није пустио због дојучерашње иконе. Можда баш то боли Маурита, који и из далеког Париза нервира Неразуре. А таман су помислили да су га се решили оног тренутка кад су га послали у ПСЖ на позајмицу с правом откупа за 65.000.000 евра.

“Дошао сам овде да бих играо. Ако дођеш на позајмицу са правом откупа знаш да мораш да урадиш све да би те клуб и откупио”, почиње Икарди причу у интервјуу за француски Канал Плус пре но што по ко зна који пут шаље отровну стрелицу ка клубу коме се клео на верност.

“Ушао сам у седму годину у Интеру. Сан ми је прво да са Интером играм у Лиги шампиона и то сам прошле сезоне урадио. Али никад ништа нисмо освојили. Помислио сам да је дошло време да дођем у победнички клуб, клуб који могао да нападне и осваја пехаре. Чињеница је да је тим Пари Сен Жермена пун шампиона и то је оно што сам желео”.

Икарди то још није. Лучано Спалети и Антонио Конте су повремено умели и да се пожале на његову тимску игру, односно њен недостатак. Егзекуторске моћи му ипак нико не спори.

“Људи кажу да сам  убица у казненом простору. Увек сам спреман да дам гол. Још откако сам као врло млад дебитовао за Росарио голови су моја опсесија”.

Голови и сада Ванда Нара. Супруга. Менаџер. И међу навијачима Интера вероватно најомраженија женска особа. Остатак планете замрзео ју је још откако је преварила Максија Лопеза са Икардијем.

“Знам да је табу тема то што је била удата за мог бившег саиграча, али једноставно смо се заљубили, а не бираш у кога ћеш да се заљубиш”, смирен је Икарди.

Не дотиче га ни то што су Ванду многи додатно презрели кад је као менаџерка почела да се уплиће и у строго фудбалске ствари.

“Избор Ванде за менаџера је била најбоља одлука за породицу и моју каријеру. Нисам се размишљао уопште. Мени су мушкарци и жене једнаки. Имам три сина и две ћерке (троје су истина Максијеви, двоје Мауритови, прим. аут.) и према свима се исто опходим”, неубедљиво одговара Икарди.

А шта каже на приче које годинама круже, да га у дресу репрезентације Аргентине дуго није било по заповести Лионела Месија, иначе доброг пријатеља Максија Лопеза, због којег је ас Барселоне замрзео и Икардија?

“Играо сам с Месијем, знам га још из Барселонине академије пре много година. Знам га и мислим да то није тачно, али не могу да спречим људе да то понављају. Месија много ценим и не верујем у те приче”, уверен је Икарди.

Остатак света баш и није тако уверен. Јер неке ствари се једноставно не раде…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар