Promjenljivo oblačno vrijeme

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će preovladavati promjenljivo oblačno i malo svježije vrijeme, uz kraće periode slabe kiše na sjeveru i istoku.

Bosna i Hercegovina 02.03.2019 | 08:58
Promjenljivo oblačno vrijeme
Jutros je pretežno do potpuno oblačno i suvo, osim u centralnom pojasu i na istoku, gdje mjestimično pada kiša u nižim i susnježica u višim predjelima, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana suvo u svim predjelima, uz promjenljivu oblačnost i sunčane intervale, a na jugu sunčano.

Poslijepodne i prema večeri biće uslova za slabu kišu na sjeveru Кrajine, u Posavini, Semberiji i u srednjem toku rijeke Drine, a u ostalim predjelima suvo uz smanjenje oblačnosti.

Najviša dnevna temperatura od 10 do 15, lokalno na sjeveru i jugu oko 17, na planinama tri stepena Celzijusova.

Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Grude nula, Han Pijesak, Čemerno, Bileća jedan, Ivan Sedlo dva, Šipovo, Кalinovik, Bihać, Široki Brijeg, Mrkonjić Grad, Sokolac tri, Novi Grad, Gacko, Rudo, Bugojno četiri, Višegrad, Mrakovica pet, Jajce, Sanski Most, Кrupa na Uni, Sarajevo pet, Banjaluka, Prijedor, Srebrenica, Trebinje šest, Doboj, Srbac sedam, Livno sedam, Bijeljina, Tuzla osam, Gradačac, Neum, Zvornik devet, Mostar 12 stepeni Celzijusovih. 

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar