Промјенљиво облачно вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјенљиво облачно и мало свјежије вријеме, уз краће периоде слабе кише на сјеверу и истоку.

Босна и Херцеговина 02.03.2019 | 08:58
Промјенљиво облачно вријеме
Јутрос је претежно до потпуно облачно и суво, осим у централном појасу и на истоку, гдје мјестимично пада киша у нижим и сусњежица у вишим предјелима, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана суво у свим предјелима, уз промјенљиву облачност и сунчане интервале, а на југу сунчано.

Послијеподне и према вечери биће услова за слабу кишу на сјеверу Крајине, у Посавини, Семберији и у средњем току ријеке Дрине, а у осталим предјелима суво уз смањење облачности.

Највиша дневна температура од 10 до 15, локално на сјеверу и југу око 17, на планинама три степена Целзијусова.

Вјетар слаб до умјерен сјеверозападни, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура у 7.00 часова: Бјелашница минус четири, Груде нула, Хан Пијесак, Чемерно, Билећа један, Иван Седло два, Шипово, Калиновик, Бихаћ, Широки Бријег, Мркоњић Град, Соколац три, Нови Град, Гацко, Рудо, Бугојно четири, Вишеград, Мраковица пет, Јајце, Сански Мост, Крупа на Уни, Сарајево пет, Бањалука, Приједор, Сребреница, Требиње шест, Добој, Србац седам, Ливно седам, Бијељина, Тузла осам, Градачац, Неум, Зворник девет, Мостар 12 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар