Uhapšeni Srbi danas pred Sudom

Četvorica Srba, koji su uhapšeni u sjevernom dijelu Кosovske Mitrovice u okviru istrage ubistva Olivera Ivanovića, danas će biti izvedeni pred sudiju Osnovnog suda u Prištini koji će odlučiti da li će i dalje biti zadržani u pritvoru, izjavio je advokat Dejan Vasić, branilac uhapšenog Dragiše Markovića. On je za Radio-televiziju Srbije rekao da su uhapšeni trenutno smješteni u policijskoj stanici u Prištini.

Srbija 24.11.2018 | 10:03
Uhapšeni Srbi danas pred Sudom
"Oni će danas biti izvedeni pred sudiju Osnovnog suda u Prištini, što je čudno, jer se krivično delo za koje se terete dogodilo u Кosovskoj Mitrovici i bez obzira što specijalno tužilaštvo vodi istragu, predmet bi trebalo da bude ovde i da se o njihovom eventualnom pritvoru odlučuje u Mitrovici", rekao je Vasić.

On kaže da će pouzdanu informaciju o tome za šta se uhapšeni Srbi terete imati kada se vrati sa današnjeg ročišta.

Specijalne snage kosovske policije ROSU upale su juče rano ujutro u sjevernu Кosovsku Mitrovicu i uhapsile četvoricu Srba, kojima je nakon saslušanja u južnom dijelu Mitrovice određen pritvor od 48 časova.

Policija je privođenja objasnila istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.

Uhapšeni su Dragiša Marković, pripadnik КPS-a koji je radio na slučaju ubistva Olivera Ivanovića, te Aleksandar Ćurić, Marko Rošić i Nedeljko Spasojević, takođe pripadnik КPS-a.

(RTS)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dane

24.11.2018 16:47

KOJA BAGRA ŠIPTARSKA I TERORISTIČKA ŠTA SVE NEĆE URADITI DA BI ZASTRAŠILI NAROD

ODGOVORITE