Ухапшени Срби данас пред Судом

Четворица Срба, који су ухапшени у сјеверном дијелу Косовске Митровице у оквиру истраге убиства Оливера Ивановића, данас ће бити изведени пред судију Основног суда у Приштини који ће одлучити да ли ће и даље бити задржани у притвору, изјавио је адвокат Дејан Васић, бранилац ухапшеног Драгише Марковића. Он је за Радио-телевизију Србије рекао да су ухапшени тренутно смјештени у полицијској станици у Приштини.

Србија 24.11.2018 | 10:03
Ухапшени Срби данас пред Судом
"Они ће данас бити изведени пред судију Основног суда у Приштини, што је чудно, јер се кривично дело за које се терете догодило у Косовској Митровици и без обзира што специјално тужилаштво води истрагу, предмет би требало да буде овде и да се о њиховом евентуалном притвору одлучује у Митровици", рекао је Васић.

Он каже да ће поуздану информацију о томе за шта се ухапшени Срби терете имати када се врати са данашњег рочишта.

Специјалне снаге косовске полиције РОСУ упале су јуче рано ујутро у сјеверну Косовску Митровицу и ухапсиле четворицу Срба, којима је након саслушања у јужном дијелу Митровице одређен притвор од 48 часова.

Полиција је привођења објаснила истрагом о убиству Оливера Ивановића.

Ухапшени су Драгиша Марковић, припадник КПС-а који је радио на случају убиства Оливера Ивановића, те Александар Ћурић, Марко Рошић и Недељко Спасојевић, такође припадник КПС-а.

(РТС)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дане

24.11.2018 16:47

КОЈА БАГРА ШИПТАРСКА И ТЕРОРИСТИЧКА ШТА СВЕ НЕЋЕ УРАДИТИ ДА БИ ЗАСТРАШИЛИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ