Savjet ministara o migrantskoj krizi

Savjet ministara trebalo bi i danas da razmatra informaciju o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata u BiH.
Na internet stranici Savjeta ministara navodi se da je na dnevnom redu sjednice novi tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskoj policiji BiH.  

Bosna i Hercegovina 07.11.2018 | 07:56
Savjet ministara o migrantskoj krizi
Savjet ministara razmotriće izvještaj o realizaciji Revidirane strategije BiH za provođenje Aneksa sedam Dejtonskog sporazuma za 2017. godinu. 

Pred ministrima će se naći izvještaj o radu Komisije za granicu BiH u vezi sa procedurama razgraničenja na moru između BiH i Hrvatske. 

Biće riječi o prijedlogu odluke o usvajanju Strategije usklađivanja propisa BiH sa pravnom tekovinom EU u oblasti zaštite životne sredine BiH. 

Na dnevnom redu je i Nacrt amandmana jedan na Sporazum o grantu za podršku projektu stambenog zbrinjavanja između Razvojne banke Savjeta Evrope i BiH u vezi sa Regionalnim stambenim programom, sa Osnovama za zaključivanje navedenog amandmana. 

Početak sjednice zakazan je za 12.00 časova.

Izvor: Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Realitic

07.11.2018 08:12

Jel iko pominje put u Marakesh na potpisivanje dokumenta o razumijevanju. Ako stave nasi psi na vlasti, potpis, crno nam se piše. Postacemo rezervat za migrante.

ODGOVORITE