Савјет министара о мигрантској кризи

Савјет министара требало би и данас да разматра информацију о стању у области миграција у БиХ у вези са повећаним приливом миграната у БиХ.
На интернет страници Савјета министара наводи се да је на дневном реду сједнице нови текст Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о судској полицији БиХ.  

Босна и Херцеговина 07.11.2018 | 07:56
Савјет министара о мигрантској кризи
Савјет министара размотриће извјештај о реализацији Ревидиране стратегије БиХ за провођење Анекса седам Дејтонског споразума за 2017. годину. 

Пред министрима ће се наћи извјештај о раду Комисије за границу БиХ у вези са процедурама разграничења на мору између БиХ и Хрватске. 

Биће ријечи о приједлогу одлуке о усвајању Стратегије усклађивања прописа БиХ са правном тековином ЕУ у области заштите животне средине БиХ. 

На дневном реду је и Нацрт амандмана један на Споразум о гранту за подршку пројекту стамбеног збрињавања између Развојне банке Савјета Европе и БиХ у вези са Регионалним стамбеним програмом, са Основама за закључивање наведеног амандмана. 

Почетак сједнице заказан је за 12.00 часова.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Реалитиц

07.11.2018 08:12

Јел ико помиње пут у Маракесх на потписивање документа о разумијевању. Ако ставе наси пси на власти, потпис, црно нам се пише. Постацемо резерват за мигранте.

ОДГОВОРИТЕ