Da li je stradao Arkanov ubica?

U Južnoj Africi, u Johanesburgu danas se nešto posle 13 časova po lokalnom vremenu zaista dogodilo mafijaško ubistvo u kojem je stradao još uvek neindentifikovani  muškarac. Još uvek nema potvrde da li je u pitanju Milan Đuričić Miki koji je srpskoj javnosti poznat kao jedan od ubica Željka Ražnatovića. Srpska policija preko kanala Interpola i međunarodne policijske saradnje pokušava da potvrdi identitet ubijenog.

Svijet 25.04.2018 | 20:53
Da li je stradao Arkanov ubica?
Šta se dogodilo u Johanesburgu?!

Još uvek neindentifikovani muškarac izrešetan je u Strijdom parku, predgrađu Johanesburga.

Prema izjavama očevidaca policajci koji su prvi došli na mesto zločina zatekli su beživotno telo muškarca na mestu vozača u automobilu koji je stajao na semaforu.

"Muškarac je imao višestruke povrede u predelu vrata i grudi i pripadnici hitne pomoći samo mogli da konstatuju smrt. Još uvek nisu poznate sve okolnosti pod kojima je zločin izvršen, a zasad se isključuje pljačka kao motiv, jer iz automobila ništa ne nedostaje", kažu iz randburške policije.

- Oko 13.25 po lokalnom vremenu ubijeni je zaustavio vozilo na semaforu na uglu ulica Fabriek i Gerhadrus u predgrađu Strijdom Park. U tom trenutku je automobil bele boje pretekao i blokirao automobil žrtve. Iz njega su izašla dvojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem i ispalili su više hitaca u vozača automobila - rekao je kapetan Makogvajana Maja iz randburške policije.

Motiv ovog ubistva još uvek nije poznat. Istraga je u toku.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Av av av av

25.04.2018 19:28

Bitna vijest da je ubijen Arkanov ubica??? Napisite sta se desava u Life Pubu u Banja Luci, okacite video. Ono je dno dna sta smo docekali. Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Ubica

26.04.2018 05:50

Ubica,stradao od ubice i opet,ubica stradao od ubice.I tako u krug!Ivo Andric je upravu.Kada pametan usuti...