Да ли је страдао Арканов убица?

У Јужној Африци, у Јоханесбургу данас се нешто после 13 часова по локалном времену заиста догодило мафијашко убиство у којем је страдао још увек неиндентификовани  мушкарац. Још увек нема потврде да ли је у питању Милан Ђуричић Мики који је српској јавности познат као један од убица Жељка Ражнатовића. Српска полиција преко канала Интерпола и међународне полицијске сарадње покушава да потврди идентитет убијеног.

Свијет 25.04.2018 | 20:53
Да ли је страдао Арканов убица?
Шта се догодило у Јоханесбургу?!

Још увек неиндентификовани мушкарац изрешетан је у Стријдом парку, предграђу Јоханесбурга.

Према изјавама очевидаца полицајци који су први дошли на место злочина затекли су беживотно тело мушкарца на месту возача у аутомобилу који је стајао на семафору.

"Мушкарац је имао вишеструке повреде у пределу врата и груди и припадници хитне помоћи само могли да констатују смрт. Још увек нису познате све околности под којима је злочин извршен, а засад се искључује пљачка као мотив, јер из аутомобила ништа не недостаје", кажу из рандбуршке полиције.

- Око 13.25 по локалном времену убијени је зауставио возило на семафору на углу улица Фабриек и Герхадрус у предграђу Стријдом Парк. У том тренутку је аутомобил беле боје претекао и блокирао аутомобил жртве. Из њега су изашла двојица маскираних мушкараца са аутоматским оружјем и испалили су више хитаца у возача аутомобила - рекао је капетан Макогвајана Маја из рандбуршке полиције.

Мотив овог убиства још увек није познат. Истрага је у току.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ав ав ав ав

25.04.2018 19:28

Битна вијест да је убијен Арканов убица??? Написите ста се десава у Лифе Пубу у Бања Луци, окаците видео. Оно је дно дна ста смо доцекали. Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Убица

26.04.2018 05:50

Убица,страдао од убице и опет,убица страдао од убице.И тако у круг!Иво Андриц је управу.Када паметан усути...