Mihajlo: Neko prijeti Ceci u moje ime

Prethodnog vikenda napravljena je opšta zavrzlama i izazvan skandal od intervjua koji je objavio jedan dnevni list, pa do brojnih statusa na društvenoj mreži Fejsbuk, na temu Cece Ražnatović, a sve iza imena i lika najstarijeg sina Željka Ražnatovića, Mihajla.

Zabava 22.08.2016 | 14:25
Mihajlo: Neko prijeti Ceci u moje ime
Foto: Privatna arhiva Mihajlo Ražnatović

Međutim, danas prepodne Mihajlo Ražnatović, koji živi u Švedskoj, oglasio se i otkrio istinu:

"U poslednjih šest godina nisam dao nijedan intervju nikome ni na koju temu. Niti imam profil pod imenom 'Mihajlo Ražnatović' ni na jednoj društvenoj mreži, pa tako ni na Fejsbuku. Lažni intervju u 'Srpskom telegrafu' je posebna priča."

Ražnatović objašnjava da čak ni fotografija nije njegova, ali da on ne zna ko je osoba sa fotografije i objašnjava:

"Jednostavno, nisam razgovarao sa njihovim ni bilo kojim drugim novinarima. A oni su, uprkos tome, objavili i to na naslovnoj strani taj tobožnji razgovor. Tako da ma kakva priča o mom 'ratu sa Cecom' i vređanje i nje i mog brata Vojina nemaju nikakve veze sa mnom."

Na ovu temu se tokom vikenda na društvenim mrežama oglasila i Svetlana Ražnatović koja je demnatovala da je to Mihajlov profil, kao i da su podaci netačni i da neko kreira celu situaciju kao novinsku senzaciju.

Povodom ovog slučaja, Mihajlo Ražnatović još kaže:

"Čitavu stvar dajem srpskoj policiji da je oni razreše i pronađu ko je zloupotrebio moje ime, dao intervju kao navodni 'Mihajlo Ražnatović' i koristio lažni profil na Fejsbuku sa mojim imenom, na kome je čak nuđena novčana nagrada za ubistvo ljudi! Čekam da se pronađe ko je to sve uradio i organizovao, a onda ću biti prinuđen i da tužim sve medije koji su, bez ikakve rezerve i provere, prenosili ovaj odvratni falsifikat kojim mi je naneta neprocenjiva šteta."

Na pitanje zašto se nije oglasio još u subotu, Mihajlo odgovara:

"Ja ne živim u Srbiji i sreća je što sam uopšte saznao šta se dešava pod mojim imenom u srpskim medijima, jer je ovo moglo da potraje i mnogo duže. A ako policija ne uspe da pronađe krivca, što njihovom odeljenju za tehnološki kriminal ne bi smelo da bude nikakav problem, onda čitava stvar dobija novu dimenziju ali neću o tome, dokle god se ne završi istraga po ovom pitanju."

Inače, kako saznajemo, pretnje smrću koju su na pomentom profilu osvanule, a usmerene su protiv Cece Ražnatović, prijavljene su policiji tako da će se uskoro saznati ko stoji iza ove igre.

Na kraju, Svetlana i Mihajlo Ražnatović poručuju da su na istoj strani i da će se zajedno obratiti sudu po ovom pitanju.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sova

22.08.2016 12:57

Ma neka oni lijepo skupe novac koji je opljačkan od naroda, pa ga zajedno vrate odakle je i opljačkan, pa onda neka se prepucavaju čistih računa. A ovako kao prepucavaju se, a gdje je novac to se zaboravlja. Neki ne mogu da zaborave....

ODGOVORITE
Name

Krajnje neukusno

23.08.2016 04:55

Toliko o slobodi pojedinih medija.Kako gradjani da veruju odredjenim medijima kad se ozbiljne teme obradjuju, ako nas zamajavaju bezveznim stvarima. Ako je sad i ova prica tacna.

ODGOVORITE