Михајло: Неко пријети Цеци у моје име

Претходног викенда направљена је општа заврзлама и изазван скандал од интервјуа који је објавио један дневни лист, па до бројних статуса на друштвеној мрежи Фејсбук, на тему Цеце Ражнатовић, а све иза имена и лика најстаријег сина Жељка Ражнатовића, Михајла.

Забава 22.08.2016 | 14:25
Михајло: Неко пријети Цеци у моје име
Фото: Приватна архива Михајло Ражнатовић

Међутим, данас преподне Михајло Ражнатовић, који живи у Шведској, огласио се и открио истину:

"У последњих шест година нисам дао ниједан интервју никоме ни на коју тему. Нити имам профил под именом 'Михајло Ражнатовић' ни на једној друштвеној мрежи, па тако ни на Фејсбуку. Лажни интервју у 'Српском телеграфу' је посебна прича."

Ражнатовић објашњава да чак ни фотографија није његова, али да он не зна ко је особа са фотографије и објашњава:

"Једноставно, нисам разговарао са њиховим ни било којим другим новинарима. А они су, упркос томе, објавили и то на насловној страни тај тобожњи разговор. Тако да ма каква прича о мом 'рату са Цецом' и вређање и ње и мог брата Војина немају никакве везе са мном."

На ову тему се током викенда на друштвеним мрежама огласила и Светлана Ражнатовић која је демнатовала да је то Михајлов профил, као и да су подаци нетачни и да неко креира целу ситуацију као новинску сензацију.

Поводом овог случаја, Михајло Ражнатовић још каже:

"Читаву ствар дајем српској полицији да је они разреше и пронађу ко је злоупотребио моје име, дао интервју као наводни 'Михајло Ражнатовић' и користио лажни профил на Фејсбуку са мојим именом, на коме је чак нуђена новчана награда за убиство људи! Чекам да се пронађе ко је то све урадио и организовао, а онда ћу бити принуђен и да тужим све медије који су, без икакве резерве и провере, преносили овај одвратни фалсификат којим ми је нанета непроцењива штета."

На питање зашто се није огласио још у суботу, Михајло одговара:

"Ја не живим у Србији и срећа је што сам уопште сазнао шта се дешава под мојим именом у српским медијима, јер је ово могло да потраје и много дуже. А ако полиција не успе да пронађе кривца, што њиховом одељењу за технолошки криминал не би смело да буде никакав проблем, онда читава ствар добија нову димензију али нећу о томе, докле год се не заврши истрага по овом питању."

Иначе, како сазнајемо, претње смрћу коју су на поментом профилу освануле, а усмерене су против Цеце Ражнатовић, пријављене су полицији тако да ће се ускоро сазнати ко стоји иза ове игре.

На крају, Светлана и Михајло Ражнатовић поручују да су на истој страни и да ће се заједно обратити суду по овом питању.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сова

22.08.2016 12:57

Ма нека они лијепо скупе новац који је опљачкан од народа, па га заједно врате одакле је и опљачкан, па онда нека се препуцавају чистих рачуна. А овако као препуцавају се, а гдје је новац то се заборавља. Неки не могу да забораве....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајње неукусно

23.08.2016 04:55

Толико о слободи појединих медија.Како градјани да верују одредјеним медијима кад се озбиљне теме обрадјују, ако нас замајавају безвезним стварима. Ако је сад и ова прица тацна.

ОДГОВОРИТЕ