Klintonova "sumnjivo kašlje" i jedva hoda

List American Mirror već je napisao: Stanje zdravlja Hilari Klinton otvara mnoga pitanja i to može biti glavni problem ove predsedničke kampanje.

Svijet 09.08.2016 | 18:30
Klintonova "sumnjivo kašlje" i jedva hoda
Ponovo se zatalasao američki deo interneta. I ponovo zbog Hilari Klinton.

Jer, pojavila su se video i foto svedočanstva da predsednički kandidat Demokratske partije ima ozbiljne zdravstvene probleme. Da "sumnjivo kašlje" i da povremeno nije u stanju ni da se samostalno popne stepenicama.

Internetom se šire fotografije koje pokazuju kako nekoliko muškaraca pomaže Klintonovoj dok se uspinje stepenicama.



Neki Amerikanci su zbog ovoga uznemireni i zabrinuti. Drugi - očito republikanci - otvoreno joj savetuju da diže ruke od velike politike. Izvesna Karolina je napisala: "U interesu svog zdravlja, Hilari treba da napusti predsedničku trku. Ona bez tuđe pomoći ni stepeništa ne može da koristi".



Pol Žozef Džonson na sličnoj talasnoj dužini: "Hilari se jedva drži na nogama. Ona mora odmah otkriti svoje pravo zdravstveno stanje".

Korisnik interneta sa nikom Majk Cernović podseća da je Klintonova 2009. polomila ruku na putu ka Beloj kući, da je 2011. pala izlazeći iz aviona, a da je 2012. pala u sopstvenoj kući i zadobila povrede. Ovome je dodao: "Hilari Klinton izgleda kao neko ko prikriva ozbiljne zdravstvene probleme".



Britanski list Daily Mail ukazao je danas da izborni štab Donalda Trampa po internetu širi fotografiju na kojoj se Klintonova "okliznula na stepeništu". Ta fotografija je nastala u februaru ove godine u Južnoj Karolini, a na njoj se vidi kao je pridržavaju trojica muškaraca.



List American Mirror već je napisao: "Stanje zdravlja Hilari Klinton otvara mnoga pitanja i to može biti glavni problem ove predsedničke kampanje". Za istu fotografiju je ocenio: "Šokantna fotografija".

Daily Mail je posebno ukazao da američka desnica protiv demokrata stalno plete diskreditujuće verzije. Za primer navodi - su tvrdili da se Barak Obama nije rodio na teritoriji SAD, takođe da je Bil Klinton umešan u smrt nekoliko ljudi... I podvukao: "Ništa od toga se, sve do danas, nije potvrdilo!".

Izvor: fakti.org
Foto: Reuters

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Voda u plucima

10.08.2016 00:18

Kaslje kao moja mama. Moguce i astma. Sredstva za izmokravanje i Donat mg. Sretno

ODGOVORITE
Name

hoću'neću.

10.08.2016 14:55

Neći danas ići u bioskop'ovo je mnogo zanimljivije'HAHAAAAA.

Name

Cica

10.08.2016 08:17

Strasno sam se potrsao za Lezbacu staru.Uffffff

ODGOVORITE
Name

kasno je.

10.08.2016 13:54

OVAKO smo moju babu Stoju vodali mesec dana'zaboravi disati jedno jutro.dog DAjoj dušu prosi.