Клинтонова "сумњиво кашље" и једва хода

Лист Америцан Миррор већ је написао: Стање здравља Хилари Клинтон отвара многа питања и то може бити главни проблем ове председничке кампање.

Свијет 09.08.2016 | 18:30
Клинтонова "сумњиво кашље" и једва хода
Поново се заталасао амерички део интернета. И поново због Хилари Клинтон.

Јер, појавила су се видео и фото сведочанства да председнички кандидат Демократске партије има озбиљне здравствене проблеме. Да "сумњиво кашље" и да повремено није у стању ни да се самостално попне степеницама.

Интернетом се шире фотографије које показују како неколико мушкараца помаже Клинтоновој док се успиње степеницама.



Неки Американци су због овога узнемирени и забринути. Други - очито републиканци - отворено јој саветују да диже руке од велике политике. Извесна Каролина је написала: "У интересу свог здравља, Хилари треба да напусти председничку трку. Она без туђе помоћи ни степеништа не може да користи".



Пол Жозеф Џонсон на сличној таласној дужини: "Хилари се једва држи на ногама. Она мора одмах открити своје право здравствено стање".

Корисник интернета са ником Мајк Церновић подсећа да је Клинтонова 2009. поломила руку на путу ка Белој кући, да је 2011. пала излазећи из авиона, а да је 2012. пала у сопственој кући и задобила повреде. Овоме је додао: "Хилари Клинтон изгледа као неко ко прикрива озбиљне здравствене проблеме".



Британски лист Даилy Маил указао је данас да изборни штаб Доналда Трампа по интернету шири фотографију на којој се Клинтонова "оклизнула на степеништу". Та фотографија је настала у фебруару ове године у Јужној Каролини, а на њој се види као је придржавају тројица мушкараца.



Лист Америцан Миррор већ је написао: "Стање здравља Хилари Клинтон отвара многа питања и то може бити главни проблем ове председничке кампање". За исту фотографију је оценио: "Шокантна фотографија".

Даилy Маил је посебно указао да америчка десница против демократа стално плете дискредитујуће верзије. За пример наводи - су тврдили да се Барак Обама није родио на територији САД, такође да је Бил Клинтон умешан у смрт неколико људи... И подвукао: "Ништа од тога се, све до данас, није потврдило!".

Извор: факти.орг
Фото: Реутерс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вода у плуцима

10.08.2016 00:18

Касље као моја мама. Могуце и астма. Средства за измокравање и Донат мг. Сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

хоћу'нећу.

10.08.2016 14:55

Нећи данас ићи у биоскоп'ово је много занимљивије'ХАХААААА.

Name

Цица

10.08.2016 08:17

Страсно сам се потрсао за Лезбацу стару.Уфффффф

ОДГОВОРИТЕ
Name

касно је.

10.08.2016 13:54

ОВАКО смо моју бабу Стоју водали месец дана'заборави дисати једно јутро.дог ДАјој душу проси.