Makedonac uhvaćen i prebačen u bolnicu

Naoružani muškarac koji se zabarikadirao u restoranu "Dubrovnik" u nemačkom gradu Zarbriken na zapadu zemlje uhvaćen je nakon višesatne drame, javio je nemački "Bild".

Svijet 07.08.2016 | 21:52
Makedonac uhvaćen i prebačen u bolnicu
Centar nemačkog grada Zarbrikena bio je zatvoren, nakon što je u 9.15 h muškarac obliven krvlju utrčao u lokal “Dubrovnik”, koji je u tom trenutku još bio zatvoren.



"Svi napolje", dreknuo je, a grupica ljudi, verovatno vlasnik i posluga, u paničnom strahu istrčali su na ulicu, prenosi nemčaki Blild.

Kako je saopštila policija u Zarbrikenu, čovek je deo osoblja lokala. Pretpostavlja se da akcija nema političku pozadinu. Policija je izjavila za “Bild” da se čovek nalazi u “psihički vanrednom stanju”.



Osoblje restorana, koje je naoružani muškarac izbacio napolje, navodno je obavestilo njegovu porodicu, koja je potom pozvala policiju. Hitan poziv policiji usledio je neposredno posle devet sati ujutro, prenosi “Špigl”.

Mediji navode da je reč je o zetu vlasnika lokala, prenosi “Rojters”, pozivajući se na izvore policije, a poreklom je iz Makedonije i već godinama živi u Nemačkoj”.



Kako je saopštila policija u Zarbrikenu, muškarac se prvo zatvorio u restoranu, pa pozvao suprugu, sa kojom ne živi, telefonom i govorio joj besmislice, na šta je ona pozvala policiju, piše“Bild”.

Muškarac je s lakšim, površinskim povredama nađen je u podrumu.

Izvor: Blic
Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar