Македонац ухваћен и пребачен у болницу

Наоружани мушкарац који се забарикадирао у ресторану "Дубровник" у немачком граду Зарбрикен на западу земље ухваћен је након вишесатне драме, јавио је немачки "Билд".

Свијет 07.08.2016 | 21:52
Македонац ухваћен и пребачен у болницу
Центар немачког града Зарбрикена био је затворен, након што је у 9.15 х мушкарац обливен крвљу утрчао у локал “Дубровник”, који је у том тренутку још био затворен.



"Сви напоље", дрекнуо је, а групица људи, вероватно власник и послуга, у паничном страху истрчали су на улицу, преноси немчаки Блилд.

Како је саопштила полиција у Зарбрикену, човек је део особља локала. Претпоставља се да акција нема политичку позадину. Полиција је изјавила за “Билд” да се човек налази у “психички ванредном стању”.



Особље ресторана, које је наоружани мушкарац избацио напоље, наводно је обавестило његову породицу, која је потом позвала полицију. Хитан позив полицији уследио је непосредно после девет сати ујутро, преноси “Шпигл”.

Медији наводе да је реч је о зету власника локала, преноси “Ројтерс”, позивајући се на изворе полиције, а пореклом је из Македоније и већ годинама живи у Немачкој”.



Како је саопштила полиција у Зарбрикену, мушкарац се прво затворио у ресторану, па позвао супругу, са којом не живи, телефоном и говорио јој бесмислице, на шта је она позвала полицију, пише“Билд”.

Мушкарац је с лакшим, површинским повредама нађен је у подруму.

Извор: Блиц
Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар