Prijedor: Prigradska područja bez struje

Zbog jakog vjetra praćenog kišom sinoć je došlo do kvara na dalekovodu Omarska-Drenovac-Kevljani zbog čega su kupci na pet trafo-područja ostali bez napajanja električnom energijom

Republika Srpska 06.08.2016 | 15:57
Prijedor: Prigradska područja bez struje
Ekipe "Elektrodistribucije" Prijedor ulažu maksimalne napore da saniraju kvarove na distributivnoj mreži i stabilizuju elektro-snabdijevanje na dijelu prigradskog područja Prijedora koji je zahvatilo olujno nevrijeme, saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Zbog jakog vjetra praćenog kišom sinoć je došlo do kvara na dalekovodu Omarska-Drenovac-Kevljani zbog čega su kupci na pet trafo-područja ostali bez napajanja električnom energijom, navodi se u saopštenju.

Sve ekipe prijedorske "Elektrodistribucije" od ranog jutra su na terenu i do sada su sanirale kvar na tri srednjenaponska trafo-područja, ističu iz "Elektrokrajine".

Radnici nastavljaju sanaciju kvarova na preostala dva trafo-područja na lokaciji sela Petrov Gaj, gdje je prijavljeno 40 kvarova na niskonaponskoj mreži.

"U toku dana očekujemo da će velika većina njih biti otklonjena i ponovno uspostavljeno redovno snabdijevanje električnom energijom", dodaje se u saopštenju.

Izvor: Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

realno

06.08.2016 14:40

Ako ne smjenimo Pavića ostaćemo i bez vazduha,a vodovod se pravi svake godine tu se dosta mazne para.Dns je pokro grad ko sve vlasti prije njega zajedno.

ODGOVORITE