Приједор: Приградска подручја без струје

Због јаког вјетра праћеног кишом синоћ је дошло до квара на далеководу Омарска-Дреновац-Кевљани због чега су купци на пет трафо-подручја остали без напајања електричном енергијом

Република Српска 06.08.2016 | 15:57
Приједор: Приградска подручја без струје
Екипе "Електродистрибуције" Приједор улажу максималне напоре да санирају кварове на дистрибутивној мрежи и стабилизују електро-снабдијевање на дијелу приградског подручја Приједора који је захватило олујно невријеме, саопштено је из "Електрокрајине".

Због јаког вјетра праћеног кишом синоћ је дошло до квара на далеководу Омарска-Дреновац-Кевљани због чега су купци на пет трафо-подручја остали без напајања електричном енергијом, наводи се у саопштењу.

Све екипе приједорске "Електродистрибуције" од раног јутра су на терену и до сада су санирале квар на три средњенапонска трафо-подручја, истичу из "Електрокрајине".

Радници настављају санацију кварова на преостала два трафо-подручја на локацији села Петров Гај, гдје је пријављено 40 кварова на нисконапонској мрежи.

"У току дана очекујемо да ће велика већина њих бити отклоњена и поновно успостављено редовно снабдијевање електричном енергијом", додаје се у саопштењу.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

реално

06.08.2016 14:40

Ако не смјенимо Павића остаћемо и без ваздуха,а водовод се прави сваке године ту се доста мазне пара.Днс је покро град ко све власти прије њега заједно.

ОДГОВОРИТЕ