Ovako prolazi prtljag na aerodromima

Međunarodni aerodorom Mineta - San Hoze u Kaliforniji nedavno je putnicima uputio javno izvinjenje zbog načina na koji su zaposleni rukovali njihovim prtljagom. Ubrzo potom pojavila se serija video-snimaka sa sličnim sadržajem...

Putovanja 02.12.2015 | 10:36
Ovako prolazi prtljag na aerodromima

Bilo da se radi o aerodromima u SAD, Italiji, Bangladešu ili u bilo kojem drugom mestu na svetu – činjenica je da se sa prtljagom putnika ne postupa uvek s pažnjom, a priloženi video-snimci to i dokazuju.

Ako ste mislili da su šutiranje i bacanje najgore što se može destiti vašeljm prtljagu, u zabludi ste – na Međunarodnom aerodromu u Majamiju ranije ove godine zabeleženo je kamerom kako nosači prtljaga kradu iz kofera i torbi, piše britanski "Telegraf".

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Gradjanin

02.12.2015 10:08

Ovako sam i ja bio opuvan na beogradskom aerodromu, kofer sa siframa razvaljen i takav na traku poslat. Policija kaze naravno da mi ne mogu pomoci i da se u prevodu pozdravim sa satom i 2 telefona. Tako da drzite svoje stvari kod sebe pa makar i nesto malo morali doplatiti. Vise ce vam se isplatit u svaku ruku. Sto si tice policije nemam sta da kazem

ODGOVORITE
Name

AEROFLOT

02.12.2015 11:50

Budite sretni da ste i živi s obzirom da na aerodromima širom svjeta rade crnci muslimani,i ostala islamistička bagra.

ODGOVORITE
Name

Bumbar

02.12.2015 19:25

Kakva li si ti tek bagra

Name

Bogoje

02.12.2015 14:01

Bilo kako bilo to zavisi od kompanije sa kojom letite, zatim od destinacije odakle i gde letite. Ako odlazite u sociojalisticke i korumpirane zemlje ode mast u propast, a ako odlazite u visokocivilizovane i uredjene zapadne zemlje gde vlada pravda i zakon, gde ne mozete potkupiti policajca ili carinika, nemate sta da brinete, nas Jat je bio najbolji za nase putnike prevozilo se sve i svasta bez limita, ali na aerodromu su carovali lopovi i mito. Da stotku bilo cega dolara, funti, franaka, maraka i prolzis ko bela lala.

ODGOVORITE