Овако пролази пртљаг на аеродромима

Међународни аеродором Минета - Сан Хозе у Калифорнији недавно је путницима упутио јавно извињење због начина на који су запослени руковали њиховим пртљагом. Убрзо потом појавила се серија видео-снимака са сличним садржајем...

Путовања 02.12.2015 | 10:36
Овако пролази пртљаг на аеродромима

Било да се ради о аеродромима у САД, Италији, Бангладешу или у било којем другом месту на свету – чињеница је да се са пртљагом путника не поступа увек с пажњом, а приложени видео-снимци то и доказују.

Ако сте мислили да су шутирање и бацање најгоре што се може дестити вашељм пртљагу, у заблуди сте – на Међународном аеродрому у Мајамију раније ове године забележено је камером како носачи пртљага краду из кофера и торби, пише британски "Телеграф".

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Градјанин

02.12.2015 10:08

Овако сам и ја био опуван на београдском аеродрому, кофер са сифрама разваљен и такав на траку послат. Полиција казе наравно да ми не могу помоци и да се у преводу поздравим са сатом и 2 телефона. Тако да дрзите своје ствари код себе па макар и несто мало морали доплатити. Висе це вам се исплатит у сваку руку. Сто си тице полиције немам ста да казем

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЕРОФЛОТ

02.12.2015 11:50

Будите сретни да сте и живи с обзиром да на аеродромима широм свјета раде црнци муслимани,и остала исламистичка багра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бумбар

02.12.2015 19:25

Каква ли си ти тек багра

Name

Богоје

02.12.2015 14:01

Било како било то зависи од компаније са којом летите, затим од дестинације одакле и где летите. Ако одлазите у социојалистицке и корумпиране земље оде маст у пропаст, а ако одлазите у високоцивилизоване и уредјене западне земље где влада правда и закон, где не мозете поткупити полицајца или цариника, немате ста да бринете, нас Јат је био најбољи за насе путнике превозило се све и сваста без лимита, али на аеродрому су царовали лопови и мито. Да стотку било цега долара, фунти, франака, марака и пролзис ко бела лала.

ОДГОВОРИТЕ