Barsa dobila konkurenciju! Efes i Duda žele Bobija!

Zanimljivo je da i Zvezdinog centra i trenera turskog tima Dudu Ivkovića zastupa ista menadžerska agencija - Beobasket.

Košarka 27.06.2015 | 18:40
Barsa dobila konkurenciju! Efes i Duda žele Bobija!

Efes očigledno ne planira da se zaustavi u pravljenju strašnog tima za sledeću sezonu. Turski košarkaški velikan prati Bobana Marjanovića i želi ga u svom timu naredne sezone, prenosi Sportando. Da Turci imaju novca za pojačanja uopšte nije upitno jer su oni već doveli u svoje redove Brajanta Danstona iz Olimpijakosa, Derika Brauna iz Lokomotive i Džejsona Grejndžera iz Unikahe.

Sada im je želja da potpišu Marjanovića koji je protekle sezone u Evroligi zabeležio 16,6 poena, 10,7 skokova i imao ukupni indeks korisnosti od 25,7.

Kako sada stvari stoje za sada je najrealnije da će visoki centar nastaviti karijeru u NBA, ali ako do toga ne dođe vrlo lako bi naredna stanica srpskog reprezentativca moglo da bude upravo Efes. Ono što je svakako pozitivna stvar po Efes je to što Dudu Ivkovića i Marjanovića zastupa ista menadžerska agencija - Beobasket.

Pored Efesa poprilično interesovanje za Marjanovića pokazala je i Barselona koja je ima ideju da upari njega i Ante Tomića i tako napravi jedan od najdominatnijih centarskih parova u Evropi.

Zanimljivo, Duda Ivković će već u nedelju imati priliku da vodi sa klupe svoje potencijalno pojačanje u okviru spektakla koji organizuje upravo Beobasket.

Komentari / 0

Ostavite komentar