Барса добила конкуренцију! Ефес и Дуда желе Бобија!

Занимљиво је да и Звездиног центра и тренера турског тима Дуду Ивковића заступа иста менаџерска агенција - Беобаскет.

Кошарка 27.06.2015 | 18:40
Барса добила конкуренцију! Ефес и Дуда желе Бобија!

Ефес очигледно не планира да се заустави у прављењу страшног тима за следећу сезону. Турски кошаркашки великан прати Бобана Марјановића и жели га у свом тиму наредне сезоне, преноси Спортандо. Да Турци имају новца за појачања уопште није упитно јер су они већ довели у своје редове Брајанта Данстона из Олимпијакоса, Дерика Брауна из Локомотиве и Џејсона Грејнџера из Уникахе.

Сада им је жеља да потпишу Марјановића који је протекле сезоне у Евролиги забележио 16,6 поена, 10,7 скокова и имао укупни индекс корисности од 25,7.

Како сада ствари стоје за сада је најреалније да ће високи центар наставити каријеру у НБА, али ако до тога не дође врло лако би наредна станица српског репрезентативца могло да буде управо Ефес. Оно што је свакако позитивна ствар по Ефес је то што Дуду Ивковића и Марјановића заступа иста менаџерска агенција - Беобаскет.

Поред Ефеса поприлично интересовање за Марјановића показала је и Барселона која је има идеју да упари њега и Анте Томића и тако направи један од најдоминатнијих центарских парова у Европи.

Занимљиво, Дуда Ивковић ће већ у недељу имати прилику да води са клупе своје потенцијално појачање у оквиру спектакла који организује управо Беобаскет.

Коментари / 0

Оставите коментар