Zeka: Zbog Ćire sam zaratio sa Grobarima!

„Dobijali su besplatne karte, a zviždali igraču Partizana. E pa ne može tako“, otkrio u razgovoru za Kurir Zečević.

Fudbal 01.05.2015 | 18:40
Zeka: Zbog Ćire sam zaratio sa Grobarima!

Bio je i ostao Partizanova siva eminencija. I danas mnogi tvrde da legendarni generalni sekretar crno-belih Žarko Zečević kontroliše sva dešavanja u Humskoj. Tvrde da je njegovom zaslugom na vlast došla aktuelna garnitura predvođena Zoranom Popovićem.

Definitivno, Zeka će biti upamćen kao jedan od najboljih funkcionera u Partizanovoj istoriji. Bez obzira što je na kraju mandata imao otvoren sukob sa tvrdim jezgrom navijača.

„Sve je krenulo posle utakmice sa Borcem iz Čačka, kada je Dragan Ćirić šutirao penal, a oni mu zviždali. E pa ne može tako. Dobijete 300 besplatnih ulaznica, a onda zviždite igraču Partizana. Tada je sve puklo. Posle toga su me živog sahranjivali, nosili krstaču kroz grad, vređali mene i članove moje porodice, a niko nije stao u moju zaštitu. Ma dobro. Bilo je i prošlo, ne bih se vraćao na to“, rekao je Zečević za Kurir.

Prema njegovim rečima ne postoji ni minimalna šansa da u bližoj budućnosti dobije funkciju u Partizanu.
„Imao sam oca i on mi je bio najbolji savetnik i mentor, govorio mi je: „Nemoj nikada da se vratiš tamo gde si bio uspešan, jer nikada nećeš ponoviti takav uspeh. Povratak u Partizan sigurno ne dolazi u obzir, a što se sporta tiče, sve je moguće. Jedino je sigurno da neću biti ministar sporta“.

On je označen kao čovek koji je u dogovoru sa državnim vrhom izvršio promenu rukovodstva u Partizanu.
„Nemam dogovor s vlastima, niti radim u interesu vlasti. Te priče i intrige nemaju veza sa životom. Nema nikakvog dogovora“, poručio je popularni Zeka.

Komentari / 0

Ostavite komentar