Зека: Због Ћире сам заратио са Гробарима!

„Добијали су бесплатне карте, а звиждали играчу Партизана. Е па не може тако“, открио у разговору за Курир Зечевић.

Фудбал 01.05.2015 | 18:40
Зека: Због Ћире сам заратио са Гробарима!

Био је и остао Партизанова сива еминенција. И данас многи тврде да легендарни генерални секретар црно-белих Жарко Зечевић контролише сва дешавања у Хумској. Тврде да је његовом заслугом на власт дошла актуелна гарнитура предвођена Зораном Поповићем.

Дефинитивно, Зека ће бити упамћен као један од најбољих функционера у Партизановој историји. Без обзира што је на крају мандата имао отворен сукоб са тврдим језгром навијача.

„Све је кренуло после утакмице са Борцем из Чачка, када је Драган Ћирић шутирао пенал, а они му звиждали. Е па не може тако. Добијете 300 бесплатних улазница, а онда звиждите играчу Партизана. Тада је све пукло. После тога су ме живог сахрањивали, носили крстачу кроз град, вређали мене и чланове моје породице, а нико није стао у моју заштиту. Ма добро. Било је и прошло, не бих се враћао на то“, рекао је Зечевић за Курир.

Према његовим речима не постоји ни минимална шанса да у ближој будућности добије функцију у Партизану.
„Имао сам оца и он ми је био најбољи саветник и ментор, говорио ми је: „Немој никада да се вратиш тамо где си био успешан, јер никада нећеш поновити такав успех. Повратак у Партизан сигурно не долази у обзир, а што се спорта тиче, све је могуће. Једино је сигурно да нећу бити министар спорта“.

Он је означен као човек који је у договору са државним врхом извршио промену руководства у Партизану.
„Немам договор с властима, нити радим у интересу власти. Те приче и интриге немају веза са животом. Нема никаквог договора“, поручио је популарни Зека.

Коментари / 0

Оставите коментар