Rimljani veličaju ''gladijatora Ljajića''!

On, Toti i Žervinjo nikada ne gube zajedno! Rudi Garsija je tokom sezone tražio dobitni trio u navali svog tima, ali posle utakmice u Roterdamu više ne bi smeo da ima dilemu.

Fudbal 28.02.2015 | 20:00
Rimljani veličaju ''gladijatora Ljajića''!

Adem Ljajić, prva i najvažnija karika u napadu Rome ove sezone! To je u četvrtak uveče definitivno potvrđeno u Roterdamu, gde je srpski ofanzivni vezista harizmom, velikim htenjem, ali i hladnokrnošću u najvažnijim trenucima predvodio svoj tim do plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Iako je prošla dalje u drugom po kvalitetu takmičenju na starom kontinentu, Vučica posrće u 2015. godini, ali bi upravo pobeda na De Kajpu mogla da bude prekretnica za ekipu Rudija Garsije, koju u ponedeljak očekuje veliki derbi sa Juventusom na Olimpiku.

„Veoma sam srećan kada pomognem timu. Ali na kraju kada se sve pogleda daleko je važnija pobeda, od toga ko je postigao gol. Važno je da smo se vratili na pravi kolosek. Igrali smo za sebe i navijače koji su došli u Roterdam da nas pordže, hvala im na tome“, u dahu je rekao Ljajić nakon velike pobede Rimljana u Roterdamu.

Rudi Garsija je tokom sezone tražio dobitni trio u navali svog tima, isprobavao je sve moguće kombinacije, ali posle utakmice u Roterdamu više ne bi smeo da ima dilemu, posebno ako je svestan podatka da Žervinjo, Toti i Ljajić nikada nisu izgubili utakmicu kada su bili zajedno u napadu Rimljana.

„Nisam to znao, ali je to dobra stvar. Ima mnogo igrača koji mogu da pomognu. Ima nas dosta u napadu, a trener odlučuje ko će igrati. Mi moramo da odigramo dobro u svakoj utakmici“, jasan je Ljajić.

Adem Ljajić je najbolji strelac Rome u ovoj sezoni, a pogodak u Roterdamu bio je deveti u u dresu Vučice, prvi na debitantskom meču u Ligi Evrope u ovoj sezoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar