Римљани величају ''гладијатора Љајића''!

Он, Тоти и Жервињо никада не губе заједно! Руди Гарсија је током сезоне тражио добитни трио у навали свог тима, али после утакмице у Ротердаму више не би смео да има дилему.

Фудбал 28.02.2015 | 20:00
Римљани величају ''гладијатора Љајића''!

Адем Љајић, прва и најважнија карика у нападу Роме ове сезоне! То је у четвртак увече дефинитивно потврђено у Ротердаму, где је српски офанзивни везиста харизмом, великим хтењем, али и хладнокрношћу у најважнијим тренуцима предводио свој тим до пласмана у осмину финала Лиге Европе.

Иако је прошла даље у другом по квалитету такмичењу на старом континенту, Вучица посрће у 2015. години, али би управо победа на Де Кајпу могла да буде прекретница за екипу Рудија Гарсије, коју у понедељак очекује велики дерби са Јувентусом на Олимпику.

„Веома сам срећан када помогнем тиму. Али на крају када се све погледа далеко је важнија победа, од тога ко је постигао гол. Важно је да смо се вратили на прави колосек. Играли смо за себе и навијаче који су дошли у Ротердам да нас порџе, хвала им на томе“, у даху је рекао Љајић након велике победе Римљана у Ротердаму.

Руди Гарсија је током сезоне тражио добитни трио у навали свог тима, испробавао је све могуће комбинације, али после утакмице у Ротердаму више не би смео да има дилему, посебно ако је свестан податка да Жервињо, Тоти и Љајић никада нису изгубили утакмицу када су били заједно у нападу Римљана.

„Нисам то знао, али је то добра ствар. Има много играча који могу да помогну. Има нас доста у нападу, а тренер одлучује ко ће играти. Ми морамо да одиграмо добро у свакој утакмици“, јасан је Љајић.

Адем Љајић је најбољи стрелац Роме у овој сезони, а погодак у Ротердаму био је девети у у дресу Вучице, први на дебитантском мечу у Лиги Европе у овој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар