Retro kupaći kostimi hit na plaži ovog ljeta

Jednobojni kupaći kostimi su popularni, posebno oni u jarkim i drečavim tonovima. Moderni su i modeli prošarani dezenom i printom, kao i kostimi ukrašeni cvećem, mašnicama, šljokicama.

Moda i ljepota 03.08.2014 | 12:04
Retro kupaći kostimi hit na plaži ovog ljeta

Kada se nađete pred bogatim izborom kupaćih kostima zaista je teško da se odlučite koji je pravi. Veliki trud i maštovitost dizajnera upravo se može videti po raznovrsnoj ponudi modela prilagođenih različitim ukusima. Posebno se ističu jednodelni kostimi, koji su ove sezone veoma aktuelni na plažama.

Jednobojni modeli klasičnog kroja su možda najpopularniji, posebno oni u jarkim i drečavim tonovima. Isto toliko su moderni i jednodelni prošarani dezenom i printom, kao i kostimi ukrašeni cvećem, mašnicama, šljokicama, štrasom, vezom... Aktuelni su i sportski bikiniji dizajnirani u dve do tri boje, ali i oni malo provokativniji, dekoltirani sa dubokim izrezima.

Tu su i jednodelni retro kupaći za romantične dane sa karnerićima, u mornarskom stilu sa prugama, kao i sa animal i geometrijskim printom. U novim kolekcijama ističu se i modeli bez bretela sa sitnim naborima, kao i oni sa otvorenim leđima.

Komentari / 0

Ostavite komentar