Ретро купаћи костими хит на плажи овог љета

Једнобојни купаћи костими су популарни, посебно они у јарким и дречавим тоновима. Модерни су и модели прошарани дезеном и принтом, као и костими украшени цвећем, машницама, шљокицама.

Мода и љепота 03.08.2014 | 12:04
Ретро купаћи костими хит на плажи овог љета

Када се нађете пред богатим избором купаћих костима заиста је тешко да се одлучите који је прави. Велики труд и маштовитост дизајнера управо се може видети по разноврсној понуди модела прилагођених различитим укусима. Посебно се истичу једноделни костими, који су ове сезоне веома актуелни на плажама.

Једнобојни модели класичног кроја су можда најпопуларнији, посебно они у јарким и дречавим тоновима. Исто толико су модерни и једноделни прошарани дезеном и принтом, као и костими украшени цвећем, машницама, шљокицама, штрасом, везом... Актуелни су и спортски бикинији дизајнирани у две до три боје, али и они мало провокативнији, деколтирани са дубоким изрезима.

Ту су и једноделни ретро купаћи за романтичне дане са карнерићима, у морнарском стилу са пругама, као и са анимал и геометријским принтом. У новим колекцијама истичу се и модели без бретела са ситним наборима, као и они са отвореним леђима.

Коментари / 0

Оставите коментар