Јакне и капути који се носе без обзира на трендове и сезону

Ови модели јакни и капута носе се током цијеле године.

Мода и љепота 27.02.2020 | 09:59
Јакне и капути који се носе без обзира на трендове и сезону

Волите јакне и капуте, не бисте да потрошите пуно новца, а желите нешто што је класика. Пред вама је неколико непролазних модела, које би свака жена бар једном у животу требало да проба.

Кожни сако

Кожни сако је добро познат у свијету моде. Носиле су га седамдесетих, осамдесетих, деведесетих многе популарне даме из свијета шоу бизниса. Популаран је и сада.  Холивудске глумице попут Гwyнетх Палтроw и Јеннифер Аннистон, као и славна манекенка Кате Мосс увијек истичу како им је  то један од основних одјевних комада. Углавном су наглашених рамена и у црној боји. То је један од оних комада гардеробе који се слаже уз сваку комбинацију и у којем ћете изгледати и опуштено и елегантно у зависности од прилике.

 

Јакне од твида

Јакна од твида је нешто што можете да комбинујете у безброј варијанти. Важи за комад који свака жена треба да има у свом ормару, па уколико га већ нисте купиле, вријеме је да то учините.

 

Кошуља-јакна

Ако више волите удобност од елеганције за вас су, свакако, пун погодак кошуље-јакне. Уз добре кожне чизме, фармерке, занимљиву торбицу и осмијех на лицу, имаћете сјајну комбинацију за дан или вече.

Сафари јакне

Овај модел идеалан је за сваку дневну комбинацију, а бићете оригинални чак и ако је носите на тренерку. Она је врло функционална, има велики број џепова, одлично стоји уз кожне панталоне и цомбат чизме.

Непревазиђени леопард капут

Већ дуги низ хладних сезона обожавамо  капуте лепоард дезена, а ове зиме посебно су популарни они класичног кроја, са каишем и великим дугмадима у тамнијој боји. Љубитељи моде кажу да капути шивени у леопард дезену изгледају помало боемски и рокерски.

 

Са њима се слажу и дизајнери јер су недавно своје модне линије леопард капута избацили брендови као што су Гуцци, Боттега Венетта и Миу Миу. Уколико желите мало авангарде у свом стајлингу играјте на сигурну карту – фармерке, обична памучна мајица или бијела превелика кошуља и изгледаће фантастично!

Извор: лепотаиздравље.рс/Фото: Геттy Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИКЕ АНДY

07.02.2023 07:49

Тако сам сретан, након толико неуспјелих покушаја да добијем кредит, твртка за кредите ми је прискочила у помоћ. Заиста ми је требао зајам, све док ми једног дана мој брат није рекао за поштену твртку за зајмове која је помогла његовој жени око зајма, толико је причао о твртки за зајмове и одлучио сам их контактирати, рекао ми је како функционира зајам и Слиједио сам његове упуте, стварно, добио сам кредит. За оне који требају зајам, контактирајте га на : баррмикеандерсон48yахоо.цом WхатсАпп: +447467670833 Хвала.

ОДГОВОРИТЕ