Са задовољством, широм отворених руку идемо у Брод

Регионална поп звијезда Марија Шерифовић на прољеће први пута наступа у Славонском Броду. Спектакл за Славонце једна од најбољих пјевачица и интерпретаторица на овим просторима најавила је за 10. маја у Спортској дворани Вијуш.

Магазин 16.01.2024 | 15:33
Са задовољством, широм отворених руку идемо у Брод

"Узбуђена сам. Знам како ће тај концерт изгледати, ово је након 20 година врхунац моје каријере у сваком смислу, то ће заиста бити један добар схоw и стварно ћемо се потрудити да то буде као нешто што је дошло од некуда, вјерујем да разумијете што желим рећи. С великим задовољством, срећом, широм отворених руку идемо у Брод! – открила је путем Еxтра ФМ-а.

Славонци ће имати прилику са Маријом запјевати и хитове с недавно објављеног албума који се чекао пуних 10 година, а којега је симболично назвала Долази љубав, а који је заправо посветила синчићу Мариу.

Сада је свима постало јасно шта Долази љубав значи. Рекла бих да се добро сналазим као мама. Кажу породица и пријатељи да дјелујем као да ми је друго дијете, а не прво. Не спавам већ 45 дана, држим се. Мали Марио је сјајан, ведар, насмијан дјечак, сви уживамо у прелијепој енергији која је ушла у дом - казала је Марија Шерифовић

Признала је како се ради најважније животне улоге чак двоумила хоће ли каријеру мало ставити са стране.

"Након што Марио дошао на свијет мени је пало на памет да ја све концерте откажем и одгодим барем на годину дана и да се у потпуности свему томе посветим, да мој ум, душа и срце имају само један задатак, међутим договорили смо да идемо. С пробама смо кренули, концерата ће бити, остало је још јако мало карата за Загреб. Све иде по плану, још само да ја још мало више одспавам прије почетка турнеје", поручила је она.

Вјерујемо како ће и овим концертом Марија Шерифовић оправдати повјерење публике која је прати и воли годинама.

(БН) Фото: Еxтра ФМ

Коментари / 0

Оставите коментар