Sa zadovoljstvom, širom otvorenih ruku idemo u Brod

Regionalna pop zvijezda Marija Šerifović na proljeće prvi puta nastupa u Slavonskom Brodu. Spektakl za Slavonce jedna od najboljih pjevačica i interpretatorica na ovim prostorima najavila je za 10. maja u Sportskoj dvorani Vijuš.

Magazin 16.01.2024 | 15:33
Sa zadovoljstvom, širom otvorenih ruku idemo u Brod

"Uzbuđena sam. Znam kako će taj koncert izgledati, ovo je nakon 20 godina vrhunac moje karijere u svakom smislu, to će zaista biti jedan dobar show i stvarno ćemo se potruditi da to bude kao nešto što je došlo od nekuda, vjerujem da razumijete što želim reći. S velikim zadovoljstvom, srećom, širom otvorenih ruku idemo u Brod! – otkrila je putem Extra FM-a.

Slavonci će imati priliku sa Marijom zapjevati i hitove s nedavno objavljenog albuma koji se čekao punih 10 godina, a kojega je simbolično nazvala Dolazi ljubav, a koji je zapravo posvetila sinčiću Mariu.

Sada je svima postalo jasno šta Dolazi ljubav znači. Rekla bih da se dobro snalazim kao mama. Kažu porodica i prijatelji da djelujem kao da mi je drugo dijete, a ne prvo. Ne spavam već 45 dana, držim se. Mali Mario je sjajan, vedar, nasmijan dječak, svi uživamo u prelijepoj energiji koja je ušla u dom - kazala je Marija Šerifović

Priznala je kako se radi najvažnije životne uloge čak dvoumila hoće li karijeru malo staviti sa strane.

"Nakon što Mario došao na svijet meni je palo na pamet da ja sve koncerte otkažem i odgodim barem na godinu dana i da se u potpunosti svemu tome posvetim, da moj um, duša i srce imaju samo jedan zadatak, međutim dogovorili smo da idemo. S probama smo krenuli, koncerata će biti, ostalo je još jako malo karata za Zagreb. Sve ide po planu, još samo da ja još malo više odspavam prije početka turneje", poručila je ona.

Vjerujemo kako će i ovim koncertom Marija Šerifović opravdati povjerenje publike koja je prati i voli godinama.

(BN) Foto: Extra FM

Komentari / 0

Ostavite komentar