Шефица купила свом тиму греб-греб срећке за божићни поклон па освојили премију!

Шефица у Медицинском центру за здравствену заштиту животне средине из Кентакија даровала је своје запослене греб греб тикетима , а то се претворило у леп лутријски добитак од неколико хиљада долара за њен цео тим.

Занимљивости 14.12.2023 | 15:27
Шефица купила свом тиму греб-греб срећке за божићни поклон па освојили премију!

Лутрија Кентакија каже да Шила Колтер ради у Медицинском центру за здравствену заштиту животне средине. Купила је срец́ке за свој тим као божиц́ни поклон.

Првобитно је купила друге поклоне за свој тим, али пакети нису стигли на време.

“Наша радна божиц́на забава била је почетком ове године. Наручила сам неке артикле преко интернета, али нису стигли пре забаве“, рекала је Колтер у саопштењу за јавност. “Дакле, одлучила  сам да уместо тога купима тикете Сцратцх-офф.“

Али победнички лутријски греб греб листиц́ није дошао одмах. Колтер је купила за 30 долара мањих лутријских тикета (1$) које је поделила. На једној картици добили су 50 долара, ( $50 Миллионаире Цлуб Сцратцх-офф.)  Онда је Колтер купила нови греб-греб. Добили су, 100 долара, потом су купили две греб греб  за по 50 долара извештава фоx29

На једној од добитних лутријских греб-греб срећки била је награда од 50.000 долара.

“Наставили смо да играмо као група. Има нас двадесет и један “Стала бих на путу до посла, ми смо наставили да побеђујемо.” додала је Колтер.

Схеила Цолтер је напустила седиште лутрије са великим лутријским чеком. Након одбитка пореза (на добитак), група је освојила 35.750 долара. Биц́е подељен на 21 део, при чему ц́е сваки запослени добити приближно 1.750 долара.

Сви смо били тако узбуђени рекла је Колтер, која планира да искористи свој лутријски добитак да заврши своју божиц́ну куповину.

Друга запослена је рекла да ц́е купити лек за своју мајку која се бори са раком.

“То много значи. Ово ц́е помоц́и многим људима”, рекала је Колтер. 
ИГА Екпресс на УС 31 В Бипасс у Бовлинг Греен-у, где је продат победнички тикет, добиц́е 500 долара.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар