Осумњичене три особе за убиство Вање (14)

Три особе Велибор Манев, Влатко Кесхисхев и Боре Видевски, осумњичени за отмицу и убиство 14-годишње Вање Гјорцхевске, добили су по 48 сати притвора.

Регион 04.12.2023 | 10:05
Осумњичене три особе за убиство Вање (14)

Како сазнаје “Скопје1” из извора у Суду, сва тројица, осим за отмицу, осумњичена су и за убиство. Судија за претходни поступак ове је мјере изрекла рано јутрос, након што су тројица доведена у суд иза поноћи.

Кешишев, Манев и Видевски одведени су у затвор у Шутки, гдје ће служити изречену мјеру. Након истека рока од 48 сати ова мјера се може продужити на захтјев тужиоца који води поступак.

Осумњичени Велибор Манев јуче је први приведен на суд, а на питање новинара је ли убио Вању, он је то негирао. Он је једини који је вођен с паркиралишта испред суда.

Друга особа, односно Боре Видевски, уведен је кроз подземно паркиралиште суда, а потом степеницама одведен у судницу.

Трећа особа, Влатко Кекишев, за коју се неслужбено сазнаје да је имала највећи и најбитнији ангажман – скривала се од јавности. Полиција га је довезла комбијем Интервентне полиције, а с паркиралишта је лифтом превезен у судницу.

На разговор је приведен и отац убијене дјевојчице. Он се још увијек налази у полицијској станици.

(Фокус) Фото: Скопје1

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Православци

04.12.2023 12:27

А тако несто направит? Немогуце сигурно је ватикан крив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

04.12.2023 14:33

Заиста ми је жао ДИЈЕТЕТА. Чије год да је . А стидим се због Православца. Треба га по комадиће сијећи, због његовог ДИЈЕТЕТА.

ОДГОВОРИТЕ