Нова банка уручила вриједне донације

Република Српска 30.10.2023 | 13:53
Нова банка уручила вриједне донације

Октобар је мјесец када се обиљежава Свјетски дан хуманитарних акција, чијем обиљежавању се сваке године придружује и Нова банка организовањем активности са циљем подршке заједници у којој послује.

Обзиром да су образовање и млади увијек у фокусу друштвеног одговорног дјеловања Нове банке, Основној школи „Вук Караџић“ из Бијељине уручено је десет рачунара са мониторима и осталом рачунарском опремом потребном за квалитетно извођење наставе информатике. 

„Надамо се да смо донацијом ученицима ове школе омогућили да усавршавају своје дигиталне вјештине користећи рачунарску опрему, имајући у виду да се настава информатике у протеклом периоду изводила на свега пар рачунара. Нова банка је посвећена процесу дигиталне трансформације и донације рачунарске опреме су нешто на чему интензивно радимо. Наш основни циљ у реализацији активности у октобру јесте помоћ у побољшању услова рада институција које се баве образовањем, културом и хуманитарним радом“, истакао је Стефан Пајић, руководилац маркетинга и корпоративних комуникација Нове банке.

Улажући средства и напоре да се одржи добар континуитет и квалитет у културном раду, Банка је пружила подршку и ЈУ Народној библиотеци „Филип Вишњић“ из Бијељине. Цијенећи показатеље попут рекордног броја чланова и посјетилаца културних догађаја које ова институција организује, те врхунска признања у библиотечко-информационој дјелатности, Банка је донирала пет рачунара који су замијенили постојећу дотрајалу опрему у интернетском кутку. 

„Познавајући чињеницу да Нова банка друштвено одговорно послује и изузетно цијени културу, образовање, рад са дјецом и омладином, користимо ову прилику да им се још једном захвалимо на овој вриједној донацији“, поручила је директорица бијељинске Библиотеке Жељана Арсеновић.

Нова банка током цијеле године предузима бројне активности за добробит појединаца, заједнице, те промоцију позитивних вриједности, а октобар посебно препознаје као мјесец давања.

(ПР) Фото: ПР

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хмм

30.10.2023 15:49

А јесу се претргли... Рјесавају се смеца израубованог кроз самопромицију... Свака цаст, дно сте дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

30.10.2023 18:46

5 издрнданих рацунара,сваки по 60 марака,све укупно са опремом око 350-400 марака. Претргли се. Склупље би их изасло да су на отпад однијели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

01.11.2023 19:42

Срам вас било, јос се сликате. Па ти рацунари и монитори су били за бацити прије 10 година. Ви банка, спрдња… ово је најјаднија донација икада уруцена некоме. Било би боље да сте досли са врецом брасна!

ОДГОВОРИТЕ