Мајка Рите Оре викала на ћерку јер је носила српску заставу!

Певачица албанског порекла, Рита Ора на наступу у Мађарској у рукама је носила српску заставу, а убрзо након што је снимак доспео у јавност се правдала да је дошло до забуне и да је мислила да је у питању била застава Мађарске.

Забава 28.08.2023 | 16:33
Мајка Рите Оре викала на ћерку јер је носила српску заставу!

Мајка Рите Оре, Вера Ора је викала на ћерку у бекстејџу због српске заставе, а сада јој се јавно извињава.

Она је, наиме, објавила ћеркину фотографију на којој показује "двоглавог орла".

- Жао ми је што сам много викала, али сам се унервозила, написала је Вера и на овај начин се јавно извинила ћерки.

 

Рита Ора се правдала јер је носила заставу Србије

Подсетимо, албанска певачица је, наиме, изјавила да јој је српску заставу поклонио дечко из публике и да у почетку није схватила којој земљи припада. Такође, додала је да је схватила да је српска застава у питању након што је напустила сцену.

„Синоћ током мог наступа на СЗИН фестивалу у Мађарској, један млади фан ми је уручио заставу. Због јаких светала на бини нисам јасно видела чија је застава била. Тек када сам сишла са бине схватила сам да је у питању српска застава, а не мађарска“.

„Иако ценим све своје фанове из свих земаља и култура, желим да јасно ставим до знања да сам поносна Албанка са Косова и никада ми није била намера да не поштујем своје наслеђе или да узнемирим свој народ или своју породицу“, изјавила је Рита Ора за Клан Косова.

Рита Ора је и недавно узбуркала домаћу јавност када је позирала испред билборда који најављује њен нови албум, међутим у том моменту се на реклами појавио најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и она је незадовољно одмахнула руком.

 

@ритаора Wхен yоу’ре wаитинг фор yоур биллбоард ин Леицестер Сqуаре 😅😍 Тханкс @Спотифy ♬ Wаитинг фор Yоу - Рита Ора

(блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар