Бојанићева вила у Баошићима крије многе естрадне тајне!

Певач Милош Бојанић уложио је 200.000 евра у реновирање куће Баошићима, месту надомак Херцег Новог.

Забава 09.07.2023 | 17:19
Бојанићева вила у Баошићима крије многе естрадне тајне!

Он у свом власништву има неколико некретнина, а ова га је папрено коштала.

 
Miloš Bojanić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ/ГРАНДОНЛИНЕ

Наиме, ова вила поседује неколико апартмана и смештена је тик уз шеталиште и плажу, те је тако и одлична локација за туристе који посећују Црногорско приморје.

Како би трошкове реновирања свео на минимум, Бојанић је засукао рукаве и све је радио сам, а признао је и да мајстора није било ни за лек, те је практично био и приморан сам да ради.

Miloš Bojanić
ФОТО: КУРИР

Реновирање ме је коштало ђаво и по. Све сам ово сам урадио, мајстора није било ни за лек, јер нико није знао да ради керамику и зидање, са једним радником сам све урадио - казао је Бојанић истичући да је у његовој кући увек весело и пуно:

- Моја кућа је пуна родбине, а највише волим када ми дођу од покојне сестре деца и кад мене не буде било они су увек добродошли - додаје он.

Miloš Bojanić
ФОТО: КУРИР

Готово сваки апартман има излазак на терасу ограђену стаклом, а приватност од знатижељних погледа пружа и зид од украсног камена и капија. Певач истиче да у слободно време вози чамац и глисер и ужива у чарима лета и мора са породицом.

Miloš Bojanić
ФОТО: КУРИР

Иначе, својевремено су у овој кући летовале бројне музичке звезде: Брена, Гоца Божиновска, Злата Петровић, Нада Топчагић и многи други те се неретко могу чути приче да управо Бојанићева вила крије највеће естрадне тајне.

(Курир/24седам)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Чуј

10.07.2023 15:01

Стакло од знатижељних погледа.Јадни ли су.А када треба " огулити" сиротињу,што им на концерте и разна друга окупљања долази, онда на бину излазе скоро па гологузи.Фуј, обичне гуликоже.

ОДГОВОРИТЕ