Bojanićeva vila u Baošićima krije mnoge estradne tajne!

Pevač Miloš Bojanić uložio je 200.000 evra u renoviranje kuće Baošićima, mestu nadomak Herceg Novog.

Zabava 09.07.2023 | 17:19
Bojanićeva vila u Baošićima krije mnoge estradne tajne!

On u svom vlasništvu ima nekoliko nekretnina, a ova ga je papreno koštala.

 
Miloš Bojanić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/GRANDONLINE

Naime, ova vila poseduje nekoliko apartmana i smeštena je tik uz šetalište i plažu, te je tako i odlična lokacija za turiste koji posećuju Crnogorsko primorje.

Kako bi troškove renoviranja sveo na minimum, Bojanić je zasukao rukave i sve je radio sam, a priznao je i da majstora nije bilo ni za lek, te je praktično bio i primoran sam da radi.

Miloš Bojanić
FOTO: KURIR

Renoviranje me je koštalo đavo i po. Sve sam ovo sam uradio, majstora nije bilo ni za lek, jer niko nije znao da radi keramiku i zidanje, sa jednim radnikom sam sve uradio - kazao je Bojanić ističući da je u njegovoj kući uvek veselo i puno:

- Moja kuća je puna rodbine, a najviše volim kada mi dođu od pokojne sestre deca i kad mene ne bude bilo oni su uvek dobrodošli - dodaje on.

Miloš Bojanić
FOTO: KURIR

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija. Pevač ističe da u slobodno vreme vozi čamac i gliser i uživa u čarima leta i mora sa porodicom.

Miloš Bojanić
FOTO: KURIR

Inače, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde: Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

(Kurir/24sedam)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Čuj

10.07.2023 15:01

Staklo od znatiželjnih pogleda.Jadni li su.A kada treba " oguliti" sirotinju,što im na koncerte i razna druga okupljanja dolazi, onda na binu izlaze skoro pa gologuzi.Fuj, obične gulikože.

ODGOVORITE