Полиција објавила детаље убиства дјетета у Загребу

Загребачка полиција објавила је детаље стравичног злочина који је шокирао јавност.

Регион 05.01.2023 | 13:25
Полиција објавила детаље убиства дјетета у Загребу

Горан Кнежевић је сјекиром у Козари путевима напао бившу супругу и дјевојчицу (1,5). Жена је тешко озлијеђена, а дијете је преминуло у загребачкој болници. Мушкарац је потом преминуо након што га је на улици ударио камион.

– У сриједу, 4. јануара 2023. године у 20:26 те у идућих 12 минута загребачка је полиција запримила више позива која су упућивала на насиље у породици на подручју насеља Пешченица.

Први позив је упутила жена – жртва старости 42 године те пријавила злостављање од стране највјероватније алкохолисаног бившег супруга старости 43 године. Након тога услиједила су још два позива, један о свађи на улици, а потом и озљеђивању особа сјекиром – саопштила је полиција.

Одмах по првом позиву полицији на мјесто догађаја упућени су полицијски службеници, који су доласком на мјесто догађаја утврдили да је 43-годишњак сјекиром задао ударце у подручје главе дјетету и мајки дјетета које су пронађене у тешком стању.

Њима су полицијски службеници на мјесту догађаја одмах почели пружати прву помоћ да би потом, по доласку хитне медицинске помоћи, жртвама љекарска помоћ била пружена у болницама на подручју Града Загреба.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сале

05.01.2023 17:33

Да ли стварно морамо да увозимо овако лосе и тузне информације? Јако ми је зао, али помоци не могу и лосе се осјецам кад само наслов процитам. Постедите нас молим ВАС! Имамо ми и својих мука. Оваква вијест јако неповољно утице на људе са лабавијим менталним статусом. Није у реду. Немојте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

05.01.2023 20:41

У потпуности се слазем са твојим коментаром али има ту јос једна страна да барем освијести ове полицајце који стварно не реагују како треба кад приме такву дојаву јер изгледа цекају да се деси ово сто се десило па тек онда они као несто покусали да спасе. Није то само питање овог слуцаја има тога колико хоцес и код нас . Само ненормална особа на овакву вијест мозе бити имуна .