Policija objavila detalje ubistva djeteta u Zagrebu

Zagrebačka policija objavila je detalje stravičnog zločina koji je šokirao javnost.

Region 05.01.2023 | 13:25
Policija objavila detalje ubistva djeteta u Zagrebu

Goran Knežević je sjekirom u Kozari putevima napao bivšu suprugu i djevojčicu (1,5). Žena je teško ozlijeđena, a dijete je preminulo u zagrebačkoj bolnici. Muškarac je potom preminuo nakon što ga je na ulici udario kamion.

– U srijedu, 4. januara 2023. godine u 20:26 te u idućih 12 minuta zagrebačka je policija zaprimila više poziva koja su upućivala na nasilje u porodici na području naselja Peščenica.

Prvi poziv je uputila žena – žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerovatnije alkoholisanog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na ulici, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom – saopštila je policija.

Odmah po prvom pozivu policiji na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majki djeteta koje su pronađene u teškom stanju.

Njima su policijski službenici na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama ljekarska pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sale

05.01.2023 17:33

Da li stvarno moramo da uvozimo ovako lose i tuzne informacije? Jako mi je zao, ali pomoci ne mogu i lose se osjecam kad samo naslov procitam. Postedite nas molim VAS! Imamo mi i svojih muka. Ovakva vijest jako nepovoljno utice na ljude sa labavijim mentalnim statusom. Nije u redu. Nemojte...

ODGOVORITE
Name

STRASNO

05.01.2023 20:41

U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom ali ima tu jos jedna strana da barem osvijesti ove policajce koji stvarno ne reaguju kako treba kad prime takvu dojavu jer izgleda cekaju da se desi ovo sto se desilo pa tek onda oni kao nesto pokusali da spase. Nije to samo pitanje ovog slucaja ima toga koliko hoces i kod nas . Samo nenormalna osoba na ovakvu vijest moze biti imuna .