Преминуо радник повријеђен у паду крана у Бањалуци

Бањалучком Окружном јавном Тужилаштву пријављено да је подлегао радник Р.Ш. (57) из Бањалуке који је повријеђен приликом пада кабине са краном, а у овом случају формиран је предмет и додијељен тужиоцу како би се утврдило има ли елеманата кривичног дјела потврђено је "Независним новинама".

Република Српска 28.04.2022 | 14:57
Преминуо радник повријеђен у паду крана у Бањалуци

"Окружном јавном тужилаштву Бањалука данас је од стране ПУ Бањалука достављен извјештај о предузетим мјерама и радњама у вези са наведеним догађајем.

Формиран је предмет и додијељен у рад поступајућем тужиоцу који ће предузети потребне истражне радње у циљу утврђивања да ли у предметном догађају има елемената кривичног дјела", рекли су нам из Тужилаштва.

Како су навели, бањалучка полиција је тужилаштво обавијестила јуче у 12.40. часова у току трајања сахране да је преминуо Р.Ш.

Подсјећамо, радник је 12. априла, у Улици Степе Степановића, приликом рада са краном и падом кабине са краном задобио тјелесне повреде.

Он је због тежине повреде грудне аорте био транспортован у здравствену установу у Србији.

(Независне новине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Портпарол Ковацхевицх

28.04.2022 15:29

Ста драматизујете - подигнес кран и градња иде даље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боже Сачувај

29.04.2022 06:56

Некоме је умро син, отац, деда, брат и ти овако пишеш да би насмијао некога црним хумором? Свака част, успио си у животу!

Name

Па ето

28.04.2022 19:33

...та вајна Србија му није помогла. Можда би имао неку шансу да је пребачен у Укц Сарајево или у УКЦ Тузла!

ОДГОВОРИТЕ