Preminuo radnik povrijeđen u padu krana u Banjaluci

Banjalučkom Okružnom javnom Tužilaštvu prijavljeno da je podlegao radnik R.Š. (57) iz Banjaluke koji je povrijeđen prilikom pada kabine sa kranom, a u ovom slučaju formiran je predmet i dodijeljen tužiocu kako bi se utvrdilo ima li elemanata krivičnog djela potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Republika Srpska 28.04.2022 | 14:57
Preminuo radnik povrijeđen u padu krana u Banjaluci

"Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka danas je od strane PU Banjaluka dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama u vezi sa navedenim događajem.

Formiran je predmet i dodijeljen u rad postupajućem tužiocu koji će preduzeti potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja da li u predmetnom događaju ima elemenata krivičnog djela", rekli su nam iz Tužilaštva.

Kako su naveli, banjalučka policija je tužilaštvo obavijestila juče u 12.40. časova u toku trajanja sahrane da je preminuo R.Š.

Podsjećamo, radnik je 12. aprila, u Ulici Stepe Stepanovića, prilikom rada sa kranom i padom kabine sa kranom zadobio tjelesne povrede.

On je zbog težine povrede grudne aorte bio transportovan u zdravstvenu ustanovu u Srbiji.

(Nezavisne novine)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Portparol Kovachevich

28.04.2022 15:29

Sta dramatizujete - podignes kran i gradnja ide dalje!

ODGOVORITE
Name

Bože Sačuvaj

29.04.2022 06:56

Nekome je umro sin, otac, deda, brat i ti ovako pišeš da bi nasmijao nekoga crnim humorom? Svaka čast, uspio si u životu!

Name

Pa eto

28.04.2022 19:33

...ta vajna Srbija mu nije pomogla. Možda bi imao neku šansu da je prebačen u Ukc Sarajevo ili u UKC Tuzla!

ODGOVORITE