Градоначелник Бањалуке честитао предсједнику Србије

Градоначелник Драшко Станивуковић упутио је честитку предсједнику Републике Србије Александру Вучићу – поводом убједљиве побједе на изборима, нагласивши да се величина ове побједе огледа у њеном континуитету, јер је – како је казао – много теже очувати власт, него је добити.

Република Српска 04.04.2022 | 15:48
Градоначелник Бањалуке честитао предсједнику Србије

У честитки се између осталог каже:

–     Ова убједљива побједа нам јасно указује на велику подршку коју имате међу нашим народом, те да су Ваши напори да Србија буде једна од најјачих земаља како међу земљама Западног Балкана тако и шире, препознати од стране грађана Србије – поручио је градоначелник Бање Луке.

Он је казао да је и сам кроз видео-поруку подршке коју је упутио предсједнику Вучићу показао колико је подршка Србије значајна и за Републику Српску и за Бању Луку, подсјетивши да је осим велике помоћи за вријеме пандемије, захваљујући Србији, између осталог изграђен и вишенамјенски објекат у насељу Петрићевац, у склопу којег се налазе вртић и амбуланта.

– Подршка Србије у нашем граду биће видљива и у наредном периоду, а захваљујући тој подршци наш град добија нову школу у насељу Ада, највећи градски парк са језером, те мултифункционални спортски центар у насељу Лауш, али и још много тога – истакао је Станивуковић.

Између осталог, градоначелник је исказао увјерење да ће братска сарадња бити снажнија у годинама које долазе, јер како често каже – Република Српска и Република Србија јесу братске земље, као што су Бања Лука и Београд братски градови, а брат на брата увијек може и мора да рачуна.

Станивуковић је честитку завршио ријечима: „Живјела Република Српска, живјела Србија!“, стоји на званичном сајту бањалучке градске управе.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мали

04.04.2022 14:17

Угледај се на тог човјека и крену економским путем ,граду, ради са својим народом, не буди изрод као ово из власти што су нас ојадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па и он

04.04.2022 14:19

Једног дана би могао бити председник, или мозда не. Али дефинитивно има јос доста и проци и уцити. Свакакао у то вријеме це функција председника и много тога бити другације.

ОДГОВОРИТЕ