Gradonačelnik Banjaluke čestitao predsjedniku Srbije

Gradonačelnik Draško Stanivuković uputio je čestitku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću – povodom ubjedljive pobjede na izborima, naglasivši da se veličina ove pobjede ogleda u njenom kontinuitetu, jer je – kako je kazao – mnogo teže očuvati vlast, nego je dobiti.

Republika Srpska 04.04.2022 | 15:48
Gradonačelnik Banjaluke čestitao predsjedniku Srbije

U čestitki se između ostalog kaže:

–     Ova ubjedljiva pobjeda nam jasno ukazuje na veliku podršku koju imate među našim narodom, te da su Vaši napori da Srbija bude jedna od najjačih zemalja kako među zemljama Zapadnog Balkana tako i šire, prepoznati od strane građana Srbije – poručio je gradonačelnik Banje Luke.

On je kazao da je i sam kroz video-poruku podrške koju je uputio predsjedniku Vučiću pokazao koliko je podrška Srbije značajna i za Republiku Srpsku i za Banju Luku, podsjetivši da je osim velike pomoći za vrijeme pandemije, zahvaljujući Srbiji, između ostalog izgrađen i višenamjenski objekat u naselju Petrićevac, u sklopu kojeg se nalaze vrtić i ambulanta.

– Podrška Srbije u našem gradu biće vidljiva i u narednom periodu, a zahvaljujući toj podršci naš grad dobija novu školu u naselju Ada, najveći gradski park sa jezerom, te multifunkcionalni sportski centar u naselju Lauš, ali i još mnogo toga – istakao je Stanivuković.

Između ostalog, gradonačelnik je iskazao uvjerenje da će bratska saradnja biti snažnija u godinama koje dolaze, jer kako često kaže – Republika Srpska i Republika Srbija jesu bratske zemlje, kao što su Banja Luka i Beograd bratski gradovi, a brat na brata uvijek može i mora da računa.

Stanivuković je čestitku završio riječima: „Živjela Republika Srpska, živjela Srbija!“, stoji na zvaničnom sajtu banjalučke gradske uprave.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Мали

04.04.2022 14:17

Угледај се на тог човјека и крену економским путем ,граду, ради са својим народом, не буди изрод као ово из власти што су нас ојадили.

ODGOVORITE
Name

Pa i on

04.04.2022 14:19

Jednog dana bi mogao biti predsednik, ili mozda ne. Ali definitivno ima jos dosta i proci i uciti. Svakakao u to vrijeme ce funkcija predsednika i mnogo toga biti drugacije.

ODGOVORITE