Данас облачно вријеме са слабим падавинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати облачно вријеме са слабим падавинама, вјетровито и са температуром до десет степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 01.02.2022 | 08:03
Данас облачно вријеме са слабим падавинама

Јутрос има слабијих падавина, сусњежице и снијега, од централног појаса ка истоку, а на југу претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Падавине ће током вечери и ноћи ослабити и престати, уз раслојавање и смањење облачности.

У Херцеговини и западним подручјима дуваће умјерен до јак вјетар, сјеверни и сјевероисточни, а у осталим подручјима слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха биће од један до шест, на југу до десет степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Чемерно минус четири, Хан Пијесак минус три, Соколац, Калиновик и Мраковица минус два, Гацко минус један, Сарајево, Тузла, Бихаћ, Бугојно и Ливно нула, Бањалука, Бијељина, Фоча, Вишеград, Мркоњић Град, Нови Град, Приједор, Рибник, Србац и Зеница један, Добој два, Требиње, Билећа три, те Мостар пет степени Целзијусових.

На Хан Пијеску јутрос је измјерено 49 центиметара снијега, Сокоцу и Чемерну 31, Калиновику 30 центиметара.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар