Северина одбила да спава у кући Којића!

Певачица Северина Којић недавно је боравила у Београду, али је одбила позив још увек законитог супруга Игора Којића да се виде и поразговарају, али и да преспава у његовој породичној кући на Бежанијској коси, сазнаје Курир Старс.

Забава 22.06.2021 | 16:36
Северина одбила да спава у кући Којића!

Певачица је том приликом одсела у хотелу. Северина очигледно још увек не може да пређе преко неких ствари свом супругу, али ни свекру и свекрви - Драгану Којићу Кеби и Ољи, које је својевремено и јавно поткачила на Инстаграму када је написала да су њих двоје покровитељи њеног брака.

Наиме, она је крајем маја пословно долазила у Београд, где снима албум. Тако је једне вечери, након успешно обављеног посла, изашла и на вечеру у један ресторан у центру Београда. Са њом у друштву били су и Томица Петровић, њен менаџер, и Филип Милетић, аутор бројних Северининих песама.

Када је од својих пријатеља сазнао да му је супруга у Београду, Игор ју је позвао и замолио да се виде у кући на Бежанијској коси и да поразговарају о помирењу, међутим, Севе није хтела ни да чује за то.

Severina Kojić
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ

- Игор је ово видео као идеалну прилику да седну и поразговарају, њему је јако стало до Северине. Она је то одбила, а посебно се била изнервирала када јој је предложио да дође код њега кући и да буде тамо док се не врати за Загреб. Не жели да види ни њега ни Кебу ни Ољу, и то му је јасно ставила до знања. Прекинула је везу и од тада му се више није јављала. Игору ништа није јасно, он и даље не схвата зашто се она љути на њега. Повукао се јако у себе и не жели да прича о жени и проблемима у браку. Он је воли као првог дана и све би дао да се ствари између њих врате у нормалу - преноси извор близак Којићу.

У међувремену, Игор је поред Северине, на Инстаграму запратио још неколико профила, али ниједан није женски. Обрисао је скоро све њихове заједничке фотографије, осим две, док је оне на којима је само он са певачициним сином Александром, сачувао на свом профилу.

Severina Kojić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Док Северина најчешће борави у Загребу, у стану који је недавно опљачкан и снима дуго очекивани албум, Којић се посветио религији и фудбалу, али је поново почео и да се интензивније виђа са својим старим пријатељима, што није био случај када је константно проводио време са супругом. Да је ово тачно, доказ је и његово присуство на фудбалској утакмици младе репрезентације Србије на стадиону "Рајко Митић", где је наше играче са трибина бодрио са пријатељем.

Покушали смо да ступимо у контакт са Северининим ПР тимом, али и Којићима, како бисмо чули и њихов коментар, али се они нису јављали на наше позиве.

Severina Kojić, Igor Kojić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ
(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар