Иван послао јасну поруку: Нема назад!

Певач Иван Милинковић, један је од ретких, који је вредно радио и у време пандемије. Наравно,на песмама, за свој самостални албум.

Забава 21.06.2021 | 21:37
Иван послао јасну поруку: Нема назад!

Љубитељима музике, Иван је даровао нумеру, за коју је урадио и екранизацију. Песма носи назив ,, Нема назад”, а у изјави за медије, певач је рекао:

"Ово је осма нумера, коју представљам публици као солиста. У животу, приватно и пословно, увек гледам напред. Шта је било, било је, не треба се освртати на прошлост. За све нас који верујемо у љубав, који смо имали и емотивна разочарења, ово ће бити права нумера. Живот са собом носи успоне и падове, мој мото је да, нема назад!

Ово симболично значи и да у мојој каријери, нема назад, настављам храбро и самостално. Када имам људе који воле оно што радим, моје сараднике и моју породицу, не бринем! Идемо напред, нема назад”!

 
 
Назив песме, многе фанове је асоцирао, да је Иван послао јасну поруку да нема назад и када је стара група у питању. Неки фанови, подржали су Ивана у намери да настави напред, док су неки пратиоци на друштвеним мрежама ипак при ставу да је наслов вешта игра речи текстописца.
 
Остаје нам да сазнамо. Једно је сигурно, Иван крупним корацима граби напред!
 
(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар