Тања Савић довела децу у Србију!

Тања Савић је стигла са синовима у Београд, а екипа Курира ју је сачекала на аеродрому у Београду где је певачица слетела са синовима.

Забава 21.06.2021 | 13:41
Тања Савић довела децу у Србију!

Певачица је после више од годину дана видела своје синове након што их је њен још увек законити супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију.

У загрљај им је одмах потрчала тетка, Тањина сестра, која је са остатком породице дошла да их дочека.

"Они се прилагођавају мени, неће бити лако. Ја сам доказала да треба бити прибран и да у животу за било какве битке и губитке човек треба бити стрпљив. Полако са годишњим одмором, толико планирам. Треба да се упознају са секама па све остало. Ја сам им прво рекла како су порасли и где су до сада. Они су причали да су чекали да дођем, Били су узбуђени, чекали су да ја дођем. Сутра ће ми помагати око деце. Борити се није срамота, треба дићи глас у јавности, сматрам да сам то све урадила због себе. Да нисам све то јавно рекла, не бих имала Душанову реакцију. Била сам очајна. Било ми је тешко, требала ми је помоћ", рекла је Тања.

Иначе, Тања Савић је недавно на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са синовима где је написала:

- Ето нас. Срећни. Насмејани. Коначно заједно! Београде стижемо за тачно 26 сати! - написала је насмејана Тања док је позирала са синовима Максимом и Ђорђем.

Tanja Savić
<спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3712899/огласио-се-дусан-јованцевиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">За Курир се огласио и Душан који им је пожелео сретан пут.

- Желим им сретан пут, да их Бог чува, да су ми само живи и здрави. Волим их све троје више него ишта и да будемо сви заједно што пре, као што би требало. Толико од мене хвала. Поздрав! Немам више шта да додам - написао нам је Душан.

(Курир.рс Фото: Никола Анђић)

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар