Зорана искрено о Банету, мршављењу и амајлијама!

Певачица Зорана Павић признала је да је пружила највећу подршку свом пријатељу глумцу Банету Видаковићу, који је пре неколико недеља признао кривицу и нагодио се са судом, након што је код њега пронађена одређена количина недозвољених супстанци.

Забава 03.02.2021 | 22:57
Зорана искрено о Банету, мршављењу и амајлијама!

"Он је мој друг, али и глумчина. Сарађивала сам с њим, потпуно је свој и аутентичан. Свако са својим животом има право да ради шта хоће, битно да не угрожава друге. Ја њега зовем Гарфилд, мислим да и ко га не зна, није помислио да је оно како су га назвали, остало је његова приватна ствар", рекла је Зорана.

Зорана је открила и како је за осам месеци изгубила вишак килограма и ко су јој били најјачи савезници на путу до виткости.

"Пишу ми углавном жене, да им дам савет. Ја сам ујединила више ствари. Ригорозна варијанта ме коштала здравља, 12 дана нисам јела, користила сам неке сирупе. Било ми је јако битно да изгледам како сам желела, то ми је пошло за руком, али ми је било нарушено здравље. Променила сам свој начин живота. Имала сам хормонски поремећај, али се све довело у ред. Сада сам она стара - нова", рекла је Зорана.

Певачица је прокоментарисала њену објаву на друштвеним мрежама која је изазвала велику пажњу јавности, како један долар у новчанику доноси срећу.

"Имам тај један долар, али мало ли је? Ја сам се нашалила, а то је изазвало лепу реакцију, многи су се препознали у томе. Када је у питању моја бранша, не ради се нигде. Живимо од ваздуха", каже Зорана.

Извор: Курир.рс /Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар