Ђуричко послао поруку подршке колегиницама

Након што се сазнало за монструозна сексуална злостављања у чувеној школи глуме Мирослава Мике Алексића цела нација остала је згранута.

Магазин 19.01.2021 | 20:50
Ђуричко послао поруку подршке колегиницама

Глумице Милену Радуловић и Иву Илинчић које су изнеле своје трагичне приче у јавност подржали су многе колеге и колегинице, а сада је подршка стигла и од Николе Ђуричка

Глумац је данас на свом Инстаграм профилу поставио фотографију на којој позира са папиром на ком пише "Ниси сама", а означио је обе колегинице. 

- Подршка храбрим девојкама! Ко дирне наше Сестре дирнуо је све нас - написао је Ђуричко испод фотографије. 

Подсетимо, Глумица Милена Радуловић прва је у јавност изнела причу о монструозном силовању у  чувеној школи глуме, а после ње јавиле су се и друге девојке које су биле Микине жртве.

- Ово је монструозна мрежа интелигентно склопљена у највишем кругу друштва, од најранијих година упакована у најплеменитије форме уметности и религије човека који корак по корак, зна шта ради и с предумишљајем долази до циља - рекла је Милена за медије. 

(Курир.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Глигор

19.01.2021 22:45

Све је то мени стидљива подрска,видим вецина избјегава да спомене психопату а питање је засто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

20.01.2021 08:37

Свако је невин док се не доказе супротно. Таква је наса судска пракса. Њено је право да казе ста се десило. Али док су не доказе супротно постоји претпоставка невиност. То је је урадио је страсно, али треба и доказати.